Turkiyeden partner olabilirsiniz .Sadece turkce iceriginizin olmasi farketmez. Fakat partner networkleri size REKLAM GOSTERIMINE ucret oder. Kisacasi oyle 1000 gosterim yaparim hoop para cepte demeyin.
Benimde Rpm de bir kanalim var. Pazar gunu 80k gosterimim vardi ve verdigi $41 idi. (resimlede gosteririm isteyene) Sonra bir hesap yaptim. 80 k gosterimde %1 tiklama alsam (ki normalde en az %2 tiklama alirdim) en dusuk TBM 0,05 dan 40 alirdim. Sanirm buda $55 civari yapiyor. Rpm den kazandigim $41'in %40ini kesecekler odeme yaparken ve bana 80k gosterimden $24 civari kalacak. Her ne kadar icerik yabanci olsada gariptir Turkiye izlenimleri de vardi ve izlenimi saymayan bircok ulke daha...
@FGA arkadas cok aydinlatici yazmis , sagolasin..Gercekten 2 haftadir su istatistikleri sorup duruyordum.Buda umarim bilincsizce RPM network e girmeye calisanlara bi uyari olur .
Bazi arkadaslar böyle bi moda cikinca sonucunu daha bilmeden , gözü kapali giriyor, simdi girenler 1 senede cikamayacak , arkadasin hesabi ortada, normal kazanacagi paranin yarisini aliyormus bakin arkadaslar..