superbir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
whmcs lisanslıysa yasalsa siten savcılığa başvur öyle milletin lafına bakma geç oluyo güç oluyo yok olmuyo ooo loglarda static o anki adsl ip adresleri varsa bilişim şubesi çatır çatır hesabını sorar buna emin ol eğer siten yasalsa savcılığa git suç duyurusunda bulun sitenide elleme kanıt kalsın öyle şunuda ekleyim http://hazbilisim.com/frm/ kendiniz atar yapmışsınız adamlarda hacklemiş yani %100 *arez kullanıyorsunuzdur yani savcılığa verseniz bile sizde suçlu çıkarsınız benim kanaatim bu çünkü illegal yazılım kullanıyorsunuz büyük ihtimalle internetten indirdiğiniz *arez yazılım
mehmet_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
http://d1302.hizliresim.com/16/c/k0upx.png

Sen kaşınmışsın hocam adamlar da susturmuşlar.Aranızdaki mesele savcılık bu konuda bir şey yapmaz.
xKore adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
index yapılan dosya kim tarafından atılmış onu görebiliyormusun HAYIR
sadece shell dosyasıyla bilişim suçlarında birşey yaptıramazsınız
kendi güvenliğinizi kendiniz sağlamalısınız

ayrıca şöyle birşey daha ekliyim Türkiye de bu tarz şeyler suç olduğu sürece güvenlik hiçbir zaman en üst seviyeye çıkmayacaktır

çoğu insan hack yediğinden habersiz bilgileri çalınmış bir şekilde geziyor ortada

Arkadaşlar BEN Gelin index basın görelim dediysem indexi kendimmi bastım NE Saçmalamışsınız anlamadım gitti.. Yarın google gelin index basın dese ben gidip bassam ve suç sayılmasa böyle birşey olmaz bi kere !!!

Mybb Free bir forum yazılımıdır... Bunda Herhangi bir w*rzlik durum yoktur...

Çıkma teklifi scripti r10 forumlarında tur atıyor oda w/*rzse Kaldırılsın forumda

Whmcs gelince !! Whmcs W*rzdir Bundan kaçınmam gibi bir durum söz konusu değil...

Ancak Whmcs ile herhangi bir iş yapılmamıştır....

Sadece Amerikada Yapılan post2host yöntemiyle millete ücretsiz vps ve host sağlamak istiyorduk SANIRSAM TÜRKİYEDE BUNU YAPMAK ÇOK BÜYÜK BİR BİLİŞİM SUÇUDUR...

ama bir domaine index bırakmak Suç değildir...

Bu Yazdıklarınızı Düşününce Aklıma Nazım Hikmet'in Sözü geldi ;

Türkiyede adalet aramak genelevde bakire aramaktan farksızdır...

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:31:53 -->-> Daha önceki mesaj 13:25:23 --

GencTurKs adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herşeyi Toplayalım..

-İlk olarak yedekleri ftp'den masaüstüne ( kişisel bilgisayarınıza kopyalayın)
-İndexlere dokunmadan gidin savcılığa başvurun.
-Eğer satış vs. yapıyorsanız müşterilerinizin kaçtığını söyleyin tazminat isteğinde bulunun.
Çok sürermi çok uzun sürmez ama sonucunda başarı alırsın. Sonra ne mi olur ?
- Hem siz hemde webmasterler biraz rahat olur.
- Benim sitemi çalmayı düşünen bir kişi bu haberi okursa elini ayağını çeker.
- Ufaklıklar hack'e merak salmaz.
- Güvenli bir web ortamı için siz çaba sarf etmiş olursunuz..

Savcılığa başvuru yapacağım zaten