SeYH_SaMiL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tercihinize saygı duyarım, fakat bir alan adı ve vps/vds alan kişi 2-3 ayda yüzlerce kişiyi müşteri diye toplayabildiği vede devir ettim deyip mağdur edebildiği sürece sizde de var olan Türk hosting sağlayıcılarına güvensizlik devam edecektir. Bahsettiğiniz Root şifresini paylaşandan çok daha fazla suçlu olan, onlardan hizmet alan müşteride bence. Adam gibi ircd hosting hizmeti veren bir çok hosting firması var Türk.

Ben Root şifremi paylaşmadığım için demek ki yıllardır hakkımda tek bir tane şikayet konusu ve şikayetci olmadı : )

Aradığınızı bulmanız dileğiyle, şimdiden hayırlı olsun sunucunuz.

Hocam dediklerin güzel ve mantıklı ne zamandır bu iştesiniz?

Crazy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
AdamcaHosting i tavsiye ederim abi 2010 yılında falan irc lerde takıldıgım zamanlardan biliyorum
Tamamdır abicim teşekkürler

Radius adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Türk firması düşünürsen eğer, çok kaliteli bir yer tavsiye edebilirim dostum.

Bana az çok güvenirsin sanırım? Bu tür problemleri sana yaşatabilecek, müşteri nedir ne değildir gibi bilinç taşımayan kişilere yollamam seni
Neresi o kardeşim? Sekershellse o fiyatları pahalı biraz

cryptosam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1.Direk alabiliyorsanız staminus ana sitesinden alın. Alamıyorsanız;
2.stormdemand ssd vps (75 dolar ücretsiz kredi veriyorlar. ssd disklisi aylık 50 dolar. donanımsal firewall rulelerini kendin yazabiliyorsun.)
3. storm deman buraya bağli zaten son olarak profesynel birşey ise: liquidweb(wht nin sponsoru. Sağlamdır.)
ircd izin durumları nedir 3ununde bilgim yok ama araştırın iyi yerlerdir.
Hocam oranın fiyatları baya dostu staminustan direk alamam sanırm uygun şekilde almalıyım.