Developer adresi: pm ile verilecektir
30 ocak tarihinde açmış olduğum developer hesabımı satmayı düşünüyorum.
Hesap içerisinde şu an 8 tane uygulama bulunmaktadır.Uygulamalar tek tek satılamadığı için hesap ile birlikte verilecektir.
Uygulamaların 7 tanesi Video izleme uygulamasıdır. 1 tanesi el feneri uygulamasıdır.
Uygulamalar Vps servera bağlanarak çalışmaktadır.Aylık gideri 23.6 tl'dir.
Şu anki hit ile normal php hosting işinizi görür ancak sürekli artan bir hiti olduğu için vps serverda kalmasını öneririm.
Serverın 13.03.2013 tarihine kadar borcu bulunmamaktadır + domain ile birlikte birlikte verilecektir.
Uygulamalarda admob reklamları kullanıyorum.(Google'ın android uygulamalar için vermiş olduğu reklam hizmeti)

Panelde gördüğünüz gibi gelirler günlük 1$ seviyesinde artış göstermektedir.
Admob reklamları dışında sadece 1 uygulamada startapp reklamları kullandım.Onunda 1 günlük kazancı şu şekildedir;

startapp uygulamayı indiren kullanıcı başına 0.01$ ücret öder.Yanlız uygulama indirmesi yetmez. Uygulama açılırken ufak bir kullanıcı sözleşmesi açılır ve kullanıcı bunu kabul ederse ücret alırsınız.Kullanıcı her uygulamayı açtığında bu ücret hesabınıza yansır.
Hesap şu anlık aylık olarak 300$ üzerinde net gelir elde edebileceğiniz bir hesaptır.Farklı reklam platformları kullanarak bu geliri kat kat artırabilirsiniz.
Hesap ücreti 5000 tl'dir.Hesabı alan kişiye kaynak kodları + reklam hesabı + google play developer hesabı verilecektir.
Hesabı alan kişiye çeşitli reklam platformlarını denemek isterse de destekte bulunulacaktır.
Not: Değerinde bir araçla da takas olur.