ReadyForAction adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir destek talebi oluşturdum. Sorunun çözümü için 16:00'dan bu yana bekliyorum. Ne zaman hallolacak sorunum artık beklemekten çok sıkıldım hakikaten...
Temanın standart ayarlarını bozmuşsunuz, bunu sizde biliyordunuz zaten, daha sonra gereken düzenlemeyi kendinizin yapması gerektiği halde bize ulaştınız, bizde yardımcı olduk, ama mesajınızı buraya öyle bir şekilde yazmışsınız ki sanki sorun bizim sistemimizden kaynaklanıyormuş gibi anladım. okuyanlarda oyle anlamıştır eminim.

Hiç bir problem yokken gerekli sayfayı silerseniz sistem tabiki problemli çalışır, ki o sayfayı sildikten sonra api sisteminde admin onayını kaldırmış olsanız yine düzgün çalışacaktı,

ikayhanlar130 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Malesef benimde dün kurulan temamda botlar yok ve youtube api çalışmıyor dün geceden beri çözülmesini bekliyorum defalarca mail attım buraya yazmak istemiyordum bu sebeple pm'ler mailler yolladım ama hala sorunumun çözümlenmesini beklemekteyim. Lütfen yardımcı olun artık..

Düzeltme: api sorunum çözüldü artık tek beklediğimiz 3 adet bot kaldı. Temayı kurcalayabilirim artık teşekkürler
Botlar tema fiyatına dahil değildir, vereceğimiz botlar tamamen HEDİYE olarak verilmektedir, bu hafta sonuna kadar dağıtımını yapacağız.