q0x adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@Sanaloji Hocam

Dediğiniz Tam anlayamadım eğer örnek bir sayfa gösterirseniz yapabileceğimi düşünüyorum. Yani dediklerinize yakın sade aklıma gelen şu. Wordpress admin paneline girince normal sabit menülerin dışında benim ekleyeceğim menüden mi bahsediyorsunuz oyuncular vs sayfası ayrı bir sayfa olarak ? tam anlayaadıgım örneği dediğim gibi örnek gösterirseniz çok yararlı olur.

Pm'leri Yolluyorum Arkadaşlar

Sanaloji Hocam güzel düşünce ve dilekleriniz içinde ayrıyeten teşekkür ederim.
Ağır işi siz yapıyorsunuz biz sadece fikir veriyoruz şu aşamada, teşekkürü hak eden sizsiniz

Bahsettiğim kısmı bir ekran görüntüsüyle anlatırsam sanırım daha kolay olacak :

Buradaki görüntüde bahsettiğim yerleri işaretledim, sizinde dediğiniz gibi Wp nin var olan standart menüsüne " Film Ekle " şeklinde bir ek menü eklenebilir ve aynı menü altında yada örnek resimdeki gibi ayrı bir menüde de yine "Testimonials" kısmı eklenebilir ( gerçi sizin hazırladığınız film detayları kısmı çok güzel olmuş benim örneğimdeki daha basit kalıyor sanırım )

Peki bu menüleri eklemek ile ne elde edilebilinir ? (Bence ) :
- Siteye Editör alımı rahatlıkla yapılabilir.
- Editörler yada bu temanın kurulacağı potansiyel kullanıcılara uzun uzun WP kullanımı anlatılmaz da sadece nereden ne yapacağı gösterilir ve video eklemesi kolaylaştırılır.