gokalpfirat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Suç duyurusu açılıp ifadeler verilmektedir. Ayrıca Exengen de benim için büyük şüpheli çünkü zamanında https://www.r10.net/members/35844-datasale.html kullanıcısı paypal bozdurmadan adam dolandırmıştır. Ve ayrıca bu adam gold üye iken dolandırma işlemi yapmış ve sistem server bu ocak devredilmedi. Üzgünüm exengen ama bu kadar çok kendini belli etme. Daha kaç hesabın var uğur. Ayrıca şöyle bir durum var ki bu en çok belli ettiğinizdir. Bana atılan misli adı Fatih Dügün dür dikkat ederseniz Düğün demedim çünkü mesajdada dügün diyor ama burda kendini savunan kişi bunun Fatih Düğün olduğunu yazmış dikkat edin "ğ" li bu adam bunun "ğ" li olduğunu nerden biliyor?

Bugun Savcılıga gıttım ve bu olanlarla ilgili suc duyurusunda bulunulmustur sırf kendını bılmez bırı yuzunden yapmadıgım bir suc şahsıma yıkılmaya calısıyor ayrıca benım adım ugur degıl mert sana bunu her sekilde kanıtlarım. Ve eger bu durum devam ederse İfade tutanagımı R10'a eklicem kim ak kim kara belli olacak. Sistemserver.org Devralınmadı Yanlıs anlasılmasın Sistemserver.com isimtescil aracılıgı ıle domainin dustugunu gorunce aldım ve sonrasın sistemserver.org'da isimtescilden domain suresi düştükten alınmıştır Domain kayıt tarıhıne bakabılırsınız.

SİSTEMSERVER.ORG
Domain ID167699690-LROR
Domain Name:SISTEMSERVER.ORG
Created On:26-Jan-2013 00:17:53 UTC
Last Updated On:28-Jan-2013 19:23:47 UTC
Expiration Date:26-Jan-2014 00:17:53 UTC

Sponsoring Registrar:FBS Inc. (R1783-LROR)
Status:CLIENT TRANSFER PROHIBITED
Status:TRANSFER PROHIBITED
Registrant ID:PP-SP-001
Registrant Nameomain Admin

ve

SİSTEMSERVER.COM

Domain Name: SISTEMSERVER.COM
Registrar: FBS INC.
Whois Server: whois.isimtescil.net
Referral URL: http://www.isimtescil.net
Name Server: NS1.SISTEMSERVER.COM
Name Server: NS2.SISTEMSERVER.COM
Status: clientTransferProhibited
Updated Date: 28-jan-2013
Creation Date: 03-jan-2013

Expiration Date: 03-jan-2014

Bu 2 domain dustukten sonra alınmıstır. ve alan kişide benim söylediginiz diğer şahıslarla hıc bır ılgısı yoktur.

Eger bu bile size yeterli gelmiyorsa mahkeme sonucuna göre hareket edilecektir ve şunuda belirtmek ıstıyorum bu dava acıklandıgında R10 'uzerınden uzerıme iftira atan kullanıcılar da ayrıca mahkemeye verilip en az 30 bin en fazla 80 bin lira tazminat davası acılacaktır. eğer ki bu suclamayı kabul ediyor olsaydım diğer şahısların yaptıgı gibi ortadan kaybolur kendimi bu duruma dusurmezdım
ayrıca kimse ilede muhattap olmazdım forumda konusu gecen dolandırıcılıkla ılgılı ADIM SOYADIM TCKN BANKA HESAPLARIM PAYPAL HESABIM bu bilgiler gecmıyor benim buradaki tek hatam sistemserver.com / .org adlı 2 domaini satın almamdır. ve bunu uzerıne basa basa söyluyorum sistemserver bana yani şahsım tarafından devralınmamıştır domainlerin dustugunu gordugumde satın aldım. hepi topu 30 lira beni bu duruma sokuyorsa ve yapmadıgım bır dolandırıcılık sonucunda ben suclu yada supheli duruma dusuyorsam bu kimin suçu sizlerin mi yoksa benim mi ? Ben bu sorunun cevabını bılıyorum aslında bu asırlardır olan bişeydir. Ben Dogru durust satıslar yaparken sizler ne idü belirsiz adamlara daha hizmet almadan 1 garantisi olmadan para gonderiyorsunuz burda suc kımın ? Ben olayı şöyle ögrenıyorum UGUR AĞACKESEN adlı şahıs tandıgım ve hosting firması olan (firmasının adını vermicem onuda karalarsınız diye) biri aracılıgı ıle bana ulasmıstır ve o kişi bana UGUR AĞACKESEN 'nin telefon numarasını msj yolu ile atmıstır. UGUR AĞACKESEN adlı sahsı ilk ben arayıp durumun ne oldugunu sordugumda bana karsı agır ıthamlarda bulundu ve dolandırıcının aslında ben oldugumu [ gradusdesign ] adlı kullanıcının da ben oldugumu idda etmiştir sonrasında o kişinin ben olmadıgımı ve R10 uzerınde tek 1 kullanıcı adım oldugunu söyledim oda [ exengen]'dir baska kullanıcı adım yoktur. UGUR AĞACKESEN adlı sahısda bu durumu söyle özetlemiştir bana. " Dostum ortada 1 suc var ve bu sucu bızım uzerımıze yıkmaya calısıyorlar 2 mizde sucsuz oldugumuz halde suclu duruma dusuruluyoruz ama ben bunun arkasını bırakmam yarın ılk iş savcılıga gıtmek olacaktır demiştir." ve bana
" sende savcılıga gidip dilekce vermelisin yoksa 2 mizde haksız yere suclanıyoruz demiştir" bunun uzerıne R10 uzerınde arastırma yaptım gereklı konuları okudum ve bu konuyla alakalı butun forum konularını copy paste yapmadan tam sayfa olarak yazıcıdan cıktısı alınmıs 11.02.2013 tarihinde yani bugun savcılıga gidip 2 savcı ile gorusulmus ve üzerime atılı butun suclamaların haksız yere oldugunu ve bu durumda firmamın isim hakkı zedelendigini belirttim. ve şahsıma DOLANDIRICILIK- HIRSIZLIK yakıstırılması da yapıldıgı ıcın yukarda da belirttigim gibi DOLANDIRICILIK- HIRSIZLIK ile suclayan herkese bu dava sonunda tekrar mahkemeye basvurularacak bu konuların tekrar cıktısı alınıp şahıslarınıza tazminat davası acılacaktır.