http://www.sanalpazar.com/Vietnam-Ur...ii__isp6308374 link ile 290 TLsanal pazar üzerinden alım yapabilirsiniz.
Nakit alım 275 TL
Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 3 haftadır kullandığım telefonumu satmak istiyorum. Yani ürün ikinci eldir.
Telefonu satma sebebim şu an yedek subay ve telefonu kırmaktan korkuyor olmam. Telefon cam ekran ve hassas kullanmak gerekiyor.
Telefonun özellikleri:
1 ghz armv7 çift çekirdekli mtk 7577 işlemci
512 mb ram (kullanılabilir miktarı 473 mb) ben en fazla 370 mb a kadar kullandığımı gördüm. Donma vs. olmaz, bıkmadan usanmadan kullanırsınız.
Gtalk, google play ve normalde yüklü olmayan google play hizmetleri yüklü. Diğer telefonlar gibi youtube girişinde sorun yok, çatır çatır kullanırsınız.
Proximity sensöründe problemi yoktur, bazı telefonlarda olan konuşurken kilitlenme söz konusu dahi değildir.
Dokunmatiği hatasızdır, ne şarjda iken, ne şarjdan çekince hiç sıkıntı yaşanmaz.
3g görüntülü görüşmesi vardır, telefonu alacak kişide benzeri bir telefon varsa görüşme yapabiliriz.
gp, a+gps, ygps özellikleri mevcuttur. yani sim destekli, internet destekli veya sd kartınıza piranha ve sygnc gibi programları kurarak ücretsiz navigasyon olarak kullanabilirsiniz.
telefon root yapılmıştır, superuser, rootexplorer vs. yüklüdür.
Tüm google ürünleri yüklü olduğu için mikrofondan konuştuğunuzu anlar, mesaj yazarken dahi bunu kullanabilirsiniz.
telefondan şikayetçi olduğum tek konu kamerası. 8mp olduğu yazıyor, karanlıkta çekim zaten berbat, aydınlıkta da odaklanması uzun sürüyor. yani bir fotoğraf çekmek için yeri geliyor 20-25 saniye odaklanmasını bekliyorum. Eğer modları elimle ayarlarsam, ev içi vs. diye o zaman da 2-3 saniye sürüyor odaklanması.
kameranın güzel çıkmasını beklerseniz hayal kırıklığı yaşarsınız malesef.
Durum bundan ibaret. Telefonun üzerinde samsung veya başka bir marka yok.
güncel antutu sonuçları
total score: 7058
cpu 2648, gpu 2458, ram 1210, I/O 742, 1001 MHZ(x2) [480x854]
Telefonun fotoğrafını yarın başka bir arkadaşımın telefonuyla çeker yüklerim, illa olsun derseniz antutu ölçümünün videosunu da koyarım.
Kırklareli Pınarhisarda görev yapıyorum, lüleburgaz ve kırklareli ye yarım saat uzaklıkta, yakınlarda olanlar elden alabilir. İsteyene sanalpazar, gitti gidiyor üzerinden satış açabilirim. Cüzi bir miktar önden yollarsanız (adres bulunamadı vs. olup da kargo ücreti bana iki defa yazmasın diye

) kapıda ödemeli olarak da yollayabilirim. Kendinizi nasıl güvende hissedecekseniz o şekilde yaparız ama önce ürün gelsin sonra para vs. demeyin lütfen.
Ürünü forumdan almadım.
Soracağınız soru olursa olsa seve seve yanıtlarım.
Fiyatı 300 tl olarak güncelledim, son fiyattır.
2 batarya
1 kulaklık (kullanılmadı)
kullanım kitapçığı
orjinal kutusu
kılıflı ve kılıfsız arka kapağı
yani kutusunda olan herşeyiyle yollarım.

antutu değeridir, en güncel antutu versiyonu ile ölçülmüştür.

gördüğünüz gibi youtube oturum açmakta problem yoktur.

Gtalk çalışmaktığının kanıtıdır.