captain adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
reklamları resimlerle hizzalamazsan sıkıntı olmaz. reklam ile resim ayırt edilebilir oranda yerleşimi ayarlanmalı.
reklamları tabiki resim hizasında hileli bir yerleşim ile koymayacağım, tavsiyeniz için teşekkürler, ben sadece içeriğin sadece resim ve h1/h2 başlıklardan oluşuyor olmasından endişe ediyorum

akbalci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
SEO çalışması adına altında bilmem kaç milyoncuk wiki, zırt, pırt backlink ile doldurulmayan. Kendi kategorisinde insanlara faydalı olan ve doğal bir şekilde paylaşılan bir site ise sıkıntı çıkmaz. Aksi durumda elbet bir gün banlanırsın.

Sonra gelip adsense hiçbir sebep yokken beni banladı deme
Hocam site içeriğinin Adsense ile uygunluğunu soruyorum; resim sitesi, karikatür sitesi gibi öğelerle bir tutulabileceğinden ve yetersiz içerik gibisinden cevap alabileceğimden ötürü, tecrübe danışıyorum. Site içeriği özgün materyal ve telif hakkı sıkıntısı olmayan fotoğraf/resimlerle bilimsel olarak yoğunlaştırılıyor. keyifli bir yorum yapmışsınız da, seo hakkındaki yorumlarınıza anlam veremedim

"Sadece resim paylaşılan bir sitede Adsense içerik indexleyemez bu yüzden yetersiz içerik uyarısı alabilirsin" yorumlarına maruz kaldığım için danışıyorum, görüşlerini paylaşan tecrübeli kullanıcılara şimdiden teşekkürler.