@Bilo,
Öncelikle marka konusundaki bilgilerinizi tazelemenizi öneririm. Press kelimesi İngilizce'dir ve Basın anlamına gelir. Ajans Press'in de sunduğu hizmet zaten bu yöndedir. "Pres" kelimesi TDK'da da göreceğiniz üzere "baskı, sıkıştırma" anlamında kullanılmıştır.
Yazılarımda özellikle vurguluyorum "marka bilinirliği" diye. Ama beyan ettiğiniz üzere marka bilgisi olan biri olarak bu vurgumu es geçip açıklama yapıyorsunuz. O yüzden "marka bilinirliğinin" ne olduğunu ve bu konuda ne gibi yaptırımlar yapılabileceğini araştırmanızı tekrar öneririm.
Trik meselesine gelince. Siz, bana ait bir domain'in yine bana ait bir mail'ini aktif hale getirdiniz diyelim. Ve o mail'ime belki de benim ticari geleceğimi ilgilendiren bir bilgi geldi ve siz bunu kendi çıkarlarınız için kullandınız ve ben de bunu tespit ettim. Yakanıza öyle bir yapışırım ki kimse size haklısınız demez. Bugün Emniyet'ine varana kadar bütün resmi kurumlar bu konuda toplumu uyarıyor ve de bu tarz eylem sergileyenler için suçlu muamelesi yaparken sizin bu derece kendinize güvenip de kendi dediklerinizin doğruluğunu savunmanız yanlıştır.