Tamam günlük olay ve akışlara katılıyorum fakat diğer konular index almadı diyosun, zaten önemli olan kesit o index almayan konular. Misal olarak bahsettiğin kaynak linkini index almamış ve halbu ki dün akşam eklemişsin.

Anında index alan konularım her ne olduysa 24 saatte 1 index almaya başlamıştı. Böbürlenmek gibi anlaşılmasın şuan tekrar anında index almaya başladım ve sıralamalarda gözle görünür oranda bir artışım da mevcut.

Eklediğim konu tamamiyle %100 özgün, imlemeleri kesinlikle index aldıktan sonra yapıyorum. En önemlisi ise düzenli içerik girmek zaten düzenli içerik girildiğini sitemap'ınız varsa gösteriyor. Misal olarak ben 5 saatte bir minimum 200 kelimelik metnin içinde 1 resim bulunan özgün makale giriyordum. 4 gün bu şekilde çalıştım ve abartısız şuan anında index alıyorum. Hedefim de konuyu yayınlamadan indexletmek :P