Cuslaw adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende acemiliği orada yaptım.Şu an Erzurum'dayım usta birliğinde.Bir bölükte 500 kişi var ve o bölüğe ait sadece 5 adet ankesörlü telefon mevcut.Zaten gün içerisinde boş vakit olmuyor konuşabilmek için , merak etmeyin fırsat bulamamıştır bende ilk gittiğimde 4-5 gün arayamamıştım.
MrManson arkadaş her yer birbirine uzaktır demiş ama , bölükler ile yemekhane arasında 300 metre bile yok değil kilometre...Bölüklerden tören alanı da taş çatlasın 700 metre
Merak etmeyin güzel yer , öyle ağır bi eğitim , spor falan yok.Ulaştırma her zaman iyidir zaten.Orda eline silah bile vermiyorlar çoğu acemi birliğinde silah zimmetlerler ama orda sadece tanımını öğretiyorlar ve 3 el atış yaptıktan sonra bir daha silahla işleri olmuyor.

Sen hangi tabur ve bölükteydin ?
Koğuşlarımızdan tören alanı mesafesi 4.3 km civarıydı

700 metre dediğine göre sen muhtemelen 2 alaydaydın ve muhtemelen bu yüzden de Malazgirt Yolu nu dahi görmedin. Bizim bölükten giderken malazgirt yolu kestirme yol olarak geçerdi ve erlerin kullanmaları yasaktı. Yalnızca malazgirt yolunun uzunlugu 1071 mt dir ve kestirme olsa dahi yolun anca 1/3 üdür.