Bu arada benim algoritmada yanlış olmuş günde 1 tasarımdan 10.000 tasarım 27 yıl, günde 2 tasarımdan 13,5 yıl, günde 3 tasarımdan 9 yıla denk geliyor bu uzar gider.
2 yaşından önce tasarıma başlamış herhalde?
Eğer tasarımları kitabı aldığı yıldan hesaplarsak 5548 güne denk geliyor oda benim hesabıma göre kitabı aldığı yıldan bu yana günde ortalama 1,80 tasarım yapmış çok fantastik bir durum gerçekten şu zamanda ben en basit facebook kapak tasarımını bile 1 günde belki 2 günce ancak hazırlatabiliyorum ki.
Arkadaşın tasarıma başladığı yıllarda facebook ta yoktu ayrıca; ikinci mesajında da belirtmiş kod bilgisi yokmuş arkadaş o kadar eski zamandan beri tasarım yapıyorki bu yıllar henüz php nin olmadığı frontpage ile site yaptığımız yıllar acaba html site tasarımlarını kod bilgisi olmadan nasıl yaptı bunlar hep soru işareti oldu bende...!
http://tr.wikipedia.org/wiki/PHP
kodlama hakkında gerçekten hiç bilgim yok, 11 yaşında tasarıma başlamış, 2500 gün eder bu ortalama, günde 4 tasarım eder yani, günde 4 tasarım ? bu işin ustalaşma aşaması var, öğrenme aşaması falanı filanı var, tatili var, üniversiteye hazırlanması var oyu var buyu var şuyu var hadi imkansız ama hiç bi engel yok diyelim, günde 4 tasarım demek bu da, bu da pek inandırıcı gelmedi bana açıkçası, üslubu da oldukça yanlış, rahatsız edici... Umarım haklıdır umarım en az 10K tasarım yapmıştır hepsi mükemmeldir...