Ben ne gradiusdesign'ı tanırım nede ugur agackeseni hic biriyle bagım yoktur. benım sıkıntım şu sistemserver.org ve .com benım uzerıme kayıtlıdır. yanı bu durumda suc duyurusunda bulunacakları ıfadesı alınacak ılk kısı benım ve hem burda hem forumda kendımı savunmak zorundayım. ben 2 sinede suclu yada sucsuz demıyorum ama yarın gıdıp bu olay savcılıkta cozulecektir.
Zan altında ben kalıyorum 1 baskası degıl. yarın 1 gun ınsanlar sistemserver'ın sahıbı bızı dolandırdı dedıgınde savcılıgın ılk olarak cagıracagı kişi benim.
Senin tesaduf dedigin olay benim sıkıntıya dustugum andır. yok yere ortaya boyle bısey atılıyor ortaya herkes ınkar edıyor bu durumu ve butun olay bende patlak verıyor suc duyurusunda bulunanda ben oluyorum hangi adalete sıgıyor yada senın bu tesaduf dedigin sey ınsanları suclu gostermek ıcın buyuk 1 kanıtmıdır ?? boyle bısey sızın basınıza gelse acaba sız nasıl 1 tepki verirdiniz yada buraya konu acacak kadar cesaretınız olurmuydu yada konu altına cevap yazıcak kadar kesin birsey olmadan kimseyi suclayamazsınız ve bu kişi bensem.
Dostum sana bir lafım yok yanlış anladın. gradusdesign ile senin Uğur Ağaçkesen dediğin eleman aynı kişi tesadüf değil dediğim olay o.