Merhaba Arkadaslar Önemli Bir duyuruda bulunmak ıstıyorum Forum uyelerinden gradusdesign nicli kişi yeni satın aldıgım Sistemserver.org uzerınden satış yapmaktadır. ve bu satıs sonrasında hic bir hizmet karsılıgı alamazsınız bugun saat 12:48 itibari ile forumdan satis yapılmıs fakat satıs yapıldıktan sonra hızmet alamayan kişi sistemserver.org'un eski sahibi ile irtibat kurmustur ve dolandırılan herkeste buna dahil bu durumda sistemserver.org'un benden önceki sahibi durumu savcılıga bıldırmeden once bana ulastı. Yarın Şahsım adına gidip kendimi aklamak ıcın savcılıga Telif haklarım kullanıldıgı ıcın dava dilekcesi yazılacaktır. Bundan Böyle
satis@sistemserver.org info@sistemserver.org destek@sistemserver.org ve
satis@sistemserver.com info@sistemserver.com destek@sistemserver.com bu mailler haricinde kesınlıkle bu kısılerle gorusme yapmayınız. Şuan Sistemserver com ve org yapım aşamasında o yuzden hiç bir satış gerceklestirilmemektedir.
Ancak
satis@scruosbilisim.com msn/mail adresı altında sistemserver.com nsleri verildiginde dogruluk kazanmaktadır.
Sistemserver.com / .org/
Scruos Bilisim İnternet Medya hizmetleri
Tarafımca kaydedilmiş olup 2 firmada benim uzerımedir.
yaklasık 1 aydır butun satısları durdurdum yenı musteri almıyorum bunu dıkkate alınız.
satış için irtibat numaram 533 241 27 16
paypal:
aksyroot@hotmail.com
misli.com (YOKTUR)
bu ırtıbat numaraları, msn ve maıl dısında kımseye guvenmeyınız aksi takdirde dolandırılırsınız.
R10 sorumluları olayı arastırıp gerekeni yapacaktır diye dusunuyorum.