now adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba Arkadaşlar,

Öncelikle sözlerimi yanlış anlamayın sadece aklıma takıldı r10.net şuanda en iyi forum sitesi öncelikle memmuniyetimi dile getireyim ve kısacası konuyu özetleyeyim. Forumda Abone ve Üye çekimi yasaklanmış durumda. Fakat büyük saçmalık var. Moderatör arkadaşın konusu sponsor link olduğu için sürekli üstte
https://www.r10.net/facebook-hayran-c...i-otolike.html

Yani burda bir adaletsizlik hissediyorum. Burda yasaklı birşey para ile sponsor link oluyorsa gerçekden haksızlık yapılıyor. Bence site sahiplerinin konuyu inceleyip doğru bir karar vermesidir. Ya tamamen gerçekden yasaklansın yada bizlerde konu açabilelim. Sizlerinde yorumlarınızı ve görüşlerinizi merak ediyorum.
Sanırım yazdığım konuyu okumadınız ? Ne demiştim ben konu da üye çekimi yasak.
Son nokta budur çekime izin vermiyorum ben anlamıyorum neyin peşindesiniz? Üye çekimi yasak demedik mi? Ne yani şimdi burada 100 kişi açılsın dese açacağımı mı sanıyorsunuz? Maalesef insanların yeterince madur edildiği yeter ayrıca bu arada belirtim şuana kadar 6 kişinin sayfasına üye çekildi yani öyle olağan üstü bir durum felan da yok.
1k 1tl derseniz tabiki rekabet olur özellikle fiyatların yüksek olmasının sebebi insanlar madur olmasın diyedir ayrıca bu konu hakkında konu açma cesaretinize şaşırıyorum banlanma korkusu felan da yok yani ?

Sonuç olarak üye çekimi kapalı olarak kalacak sadece bizim kontrolümüz de üye çekimi devam edecektir. Şansınızı fazla zorlamayınız.