Char adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
https://www.r10.net/showthread.php?p=...post1066570502

bu konun sahibi benim
saanen.org sitem pr si 2 olmasına karşın saanen kelimesinde ilk sıradadır. alexa konularından uzaklaştım 2-3 ay kadar 2. sıraya dustu sonra başladım 1. sıraya yukseldi. benim site pr2 olamsına karşın bir alttaki sitenin pr 3 ve benim siteden aşagıyadır.
google kafasına gore mi yukarıya cıkartıyor sanıyorsun tabiki link ve tanıtım yazsınında etkisi var dmzo un da var.
ama alexa yı da baz alıyor emin ol
sen katılmıyorsun mademki katılanlara neden engel oluyorsun bizim vaktimiz boş ki takılıyoruz ve birbriimziin sitesini geziyoruz san zorla gez diyen mi var...
arkadaşlar alexa grubumda olnalar pr6 5 siteden link verdim. ayrıca dmoz basvurularını yaptım 1-2 kişiyi ekleyebildik
ayrıca birbirimzie backlink veriyoruz kötümü bunlar
hem bizim alexa ya surekli girmemiz r10 u da yukarıya cekmede baya etkili
gerçekten çok komiksiniz

demek pr2 site ile pr3 siteyi geride bıraktınız. ben pr0 siteyle pr4-5-6 siteleri geride bıraktım. aynı sitenin bir gün olsun gidip alexa değerine bakmadım.

google alexa değerlerine bakmaz demek yanlış olur. her şeye bakan google onada bakıyordur mutlaka. ancak sizin kendi çalışmanızla yaptığınız yükselme etkisinin google'ın gözünde en ufak bir artısı olduğunu sanmıyorum.

r10 ile bir akrabalığım yok. aşağıda olmasıda, yukarda olmasıda beni ilgilendirmiyor.

birbirinize yardımcı olmanızı her zaman desteklerim. bunun herkese yardımı olur. ama yaptığınız alexa çalışmasının sitenize hiçbir yararı olmaz.

günlük kaç ziyaretçi çekiyorsun arkadaşım? ne kadar zamandır aktif siten? bunları yaz. ben noktayı koyayım.