Güzel bir tema bende almayı düşünüyorum ama eksikler girildimi önce onları sormak isterim ayrıca, Şikayet et bölümü çalışmıyor çalışıyorsada bir uyarı vermesinde fayda var diye düşünüyorum kullanıcıyı uyarmak maksatı ile, birde editör başvurusu istek öneri şikayet gibi bölümlerde bir içerik gelmemektedir. Bunlar içinde neler yapılacak bilgi alırsam ve daha neler yapılmayı düşünüyor öğrenirsem memnun olurum birde güncellemelerde herhangi ekstra bir ücret ödenicekmi öğrenirsem memnun olurum ilginize ve alakanıza teşekkürler dilerim
İyi Çalışmalar
Şikayet et fonksiyonu sorunsuzca çalışmakta, diğer eksiklikler üzerinde çalışılıyor, henüz tamamlanabilmiş değil. Temayı alan arkadaşlara güncellemeyi ücretsiz olarak sunacağız. Sonuçta geliştirme paketi değil eksik giderme paketi yayınlıyoruz. v1 sürümünün satışını bir miktar yaptıktan sonra v2 için hazırlıklara başlayacağız ve v1 sürümünü satın alanlar 10 lira farkla v2 sürümüne yükseltme işlemi yapabilecekler.
Birkaç eksik daha gözüme çarptı.
Öncelikle BENZER İTİRAFLAR veya ÇOK ZİYARET EDİLEN İTİRAFLAR şeklinde bir kutuyu Konu Sayfasına eklerseniz bir itiraf okuyan diğerine de geçer.
Ana sayfa çok sade kalmış durumda. İtiraf sayfasına giriş yapanlar MÜLAYİM Tipler değildir genelde. O sebeple biraz canlılık katmak en azından birkaç renk katmak iyi olacaktır.
Tüm itirafın ANA SAYFADA olması ziyaretçilerin konulara gitmesini engelleyecektir. Bu durumda sayfa ziyaretlerinin düşmesine, Yorum yapılmadan çıkılmasına ve reklamların az tyıklanmasına sebep olacaktır. O sebeple yazının tamamı yerine bir kısmının ana sayfada çıkması devamı için sayfalara gidilmesi daha uygun olacaktır.
Birde konular misal şu resimdeki gibi birbirinden ayrılsa, kutular daha şık bir hale gelse daha iyi olur gibi düşünüyorum. (Örnek resim
http://www.freegrafiker.com/samiguze...-tasarimi.html)
Tabi ki bunlar benim düşüncelerim. Arkadaşlar bir güncelleme yapıyorlar sanırım. Sonrasında 1 adet alım yapmayı planlıyorum.
Yukarıda yazdıklarım yapılırsa bence sadece İtiraf Sitesi olarak değil Soru - Cevap, İtiraf - MicroBlok şeklindende kullanıulabilir bir tema olacaktır.
İstekleriniz eksiklik değil, ekstra şeyler. Bu nedenle bu istekleriniz doğrultusunda bir çalışma yapmayı düşünmüyoruz.
Güncelleme ne aşamadadır ?
Admin pm alabilirmiyim güncelleme bittiyse ?
Teşekkürler.
Tam bir tarih verip o tarihe yetiştiremediğimiz taktirde mahçup duruma düşmek istemediğimizden net tarih vermek istemiyorum. En kısa sürede tamamlayacağız. Admin bilgilerini gönderiyorum.
Son durum nedir çıkıcakmı hocam güncelleme?
Not: Bir adet tema alındı..
Arkadaşa 1 adet tema satıldı.