Hocam biraz daha basit anlatsan, bir okuyayım dedim anlamadım. Ne yapınca ne oldu, ne olmasını ne olmamasını istiyorsun ?
3 Saattir 1 resmi öne çıkan görsel olarak ana sayfamda göstermeye çalışıyorum. İmzamdaki siteye girersen soldan 1. olana aşağı inince bir tanesinde resim yerine yazı var o zaman anlarsın. Diğer 3 tanesindeki resimleri oraya getiriş şeklim şöyle ; Yazının en başına resmi ortam ekleden eklemişim fakat öne çıkan görsel olarak kullan demediğim halde diğer firma logoları ana sayfada görünüyorlar. Öne çıkan görsel olarak göster dersem bu seferde konunun içine girince tepede dev gibi bir resim çıkıyor. Aynı tekniği deniyorum ama olmuyor, Bu resimleri ben wp sürümünün 3.4 te iken eklemiştim 3.5 te ne olduysa bu ortam yüklemesini değiştirdiler. Buna çözüm bulamıyorum.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:29:26 -->-> Daha önceki mesaj 18:15:25 --
Cevap yok sanırım bende görseli postta gösterme oranını 0 yaptım yazıya kendim resim ekleyecem ana sayfadaki görseli gösterme oranının ayarladım 310x110 misal başka çarem kalmadı