KadirVural adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alexayı önemsemeyen arkadaş millet enayimi ki o kadar para verip link falan alıyorlar google pr alınca pr alınca ne oluyor paramı veiriyorlar bu sitenizin iyiliginin satılıtken reklam link alırken degerini artırır kalitesini belirler burada herkezin sitesi olabilir ama herkezin sitesi iyi oalcak diye birşey yok çabalayan yapar.
ya neden anlamak istemiyorsunuz? önyargılarınızı bir kenara bırakın öyle bakın bu bu konuya. farzedelimki alexa değeriniz 400k uğraştınız çalıştınız çabaladınız 300k ya indirdiniz diyelim. ne kadar büyük bir emek harcadınız dimi? aradaki fiyat farkı nedir peki?

siteniz 400k iken 1000 tl ise, bana göre 300k iken hala 1000 tl.

alexada ziyaretçi sayınızın yüksekliği önemli bir faktördür. ziyaretçi sayınız ne kadar yüksekse alexa değerinizde o kadar iyi durumdadır. savunduklarınız bile alexa konusunda hiçbir şey bilmediğinizin, seo'dan anlamadığınızın bir göstergesi. ben halinize üzüldüğüm için açtım bu konuyu. ne kadar boş, işe yaramayan bir konuyla uğraşıyorşunuz görün istedim. ama siz takmışsınız at gözlüklerini öyle bakıyorsunuz hayata. yazık gerçekten.