arkadaşlar bu cihazın satışını hemen hemen 2 aydır yapıyoruz fakat sattığım halde hiç kullanmadım şimdi bu konuyu açmamdaki amaç bu ürünü satmak değildir ona önce söliyim.
bizim ülkemizde bazı şeylere ön yargıyla yaklaşıyoruz onun için bazı şeyleri kullanmıyoruz en azından kendi adıma böle. yaklaşık 48 saattir içiyorum ve çevremde elimde gören herkes almak istiyor bu üründen.
günde 1 paket hatta 1.5 paket sıgara tüketen biriydim bazen 2 hatta günde 3 paket olduğu da olmuyor değildi hani. parlement likirti + vanilya likirtini karıştırıp bir karışım yaptım kendime dediğim gibi 48 saattir kullanıyorum 1 defa normal sıgara içtim içme sebebim cihazın şarjı bitti şarja bağladım dışarı çıktım onun için dışarda arkadaş verdi içtim. günde 1 - 1.5 paket sıgara içen ben 48 saattir hiç sıgara içesim gelmedi.
şimdi bu alet normal sıgaraya göre daha mı az zararlı yoksa daha fazlamı yada aynı ölçüde zararımı var o konu hakkında net birşey söliyemiyorum bazı yerlerde daha zararlı olduğunu sölüyorlar , bazı kesimler daha az zararlı olduğunu sölüyorlar.. Zararı ise kanser yapıyormuş ee zaten normal sıgarada yapıyor..
winston bax içen biriydim son zamla 7.5 tl oldu günde 1 paket olarak hesaplandığında ayda 225 tl yapıyor. şimdi bunun likirti 1 kutusu 25 tl civarı , bitme olayı ise kullanıcıya bağlı olarak 1 ay yeter diyorlar günde 1 paket sıgara içen biriyim 1 kutu likirt 1 ay gidicekmi yoksa 1 aydan kısa süredemi biticek görücem.
1 kutu 1 ayda biterse 25 tl masrafım olucak
2 kutu gider ise 1 ayda 50 tl masrafım olucak
en yükseği 50 tl olsa zaten 225 tl masrafım vardı 225-50 dediğimde 175 tl her ay çebimde kalıcak 1 kutu giderse 200 tl her ay cebimde kalmış olucak.
yüksek mg'dan başlıyıp düşük mg'lara inerekten köktende sıgarayı bırakmış olabilirsiniz. eğer sıgarayı bırakmak istiyor fakat nikotini vücüdünüzdan atamıyorsanız bence bire bir. yada yok bırakmıcam derseniz aylık giderinizide düşürmüş olursunuz emin olun sıgarayı aratmıyor size.
zararlarını dediğim gibi pek bilmem uzman falan değilim ama gördüğüm yararlarını şöle söliyim.
1. devamlı bilgisayar başında oturan biriyim doğal olarak o 1 paket yada 1.5 paket sıgarayı 1 odanın içinde içiyorum duman altı oluyor oda. uyumak istediğimde o dumanın altında uyuyordum ve dışarı çıkıp temiz hava aldıktan sonra eve geldiğimde odada iğrenç bir sıgara kokusu oluyordu bu ürün koku falan yapmadığı gibi odanın kokusunuda bozmuyor.
2.azım leş gibi sıgara kokarken şimdi vanilya kokuyor yada elmalı alırsanız elma neyli isterseniz o koku kalıyor ağzınızda.
3. önceki saydığım 2 nedenden sonra bu nedende benim için çok önemli mesala 1 tane sıgara yaktığınızda o sıgara bitene kadar onu içiyorsunuz demi işte bu üründe öle birşey yok sıgara isteğiniz mi geldi 1-2-3 duman alıp kapatıp koyuyorsunuz yerine bu olayda bana göre çok güzel...
kimisi kapalı alanlarda serbest diyor kimisi yasak diyor bu konu hakkındada yasal olarak net bir bilgim yok fakat bana göre her yerde içilebilir çünkü çıkan duman kokusuz olduğu için kimseyi rahatsız etmez fakat çıkan dumanda zararlı şeyler varsa onu bilemem..
şimdi toparlıcak olursak konuyu eğer benim bu konuyu açmamdaki amaç baştada söylediğim gibi bu ürünü satmak değil yada bu ürünü övmek falanda değil sadece ön yargıları olan , bu ürünü almak isteyen fakat güvenemeyen kişilere 48 saattir kullanan biri olarak samimi olarak düşüncülerimi anlatmak istedim. daha önce çok duydum , çok gördüm elektronik sıgarayı ön yargılarım olduğu için hiç almaya niyetlenmedim bile hatta satmaya başladık yine dur bide ben içeyim demedim uzunca bir süre ama 2 gündür satıyoruz birde ben kullanıyım dedim ve başladım 48 saatte 1 tane normal sıgara içtim.
ürün hakkında sorusu vs olan olursa cevaplarım umarım biz sıgara kullananlar olarak şu illetten öle yada böle kurtulur veya en az seviyeye düşürürüz hem maddi olarak hem manevi olarak bu lanet şeyin zararlarından bu elektronik sıgarada kötünün iyisi gibi birşey oluyor herkese hayırlı günler diliyorum.