Doynet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizde haklısınız, diyecek birşey yok.

Ama ben şimdi Türkiye'den yayın yapmak istiyorum ve 8 yıldan beri bulamadığım sorunsuz hizmeti nasıl alacağım Türkiye'de yayın yapmak için. "iyi firmalar" çok ucu açık bir kavram, şu anda aldığım yerde r10'da her konuda "çok iyi firma" diye adı geçmiş bir firma, ona güvenip aldık zaten, ama daha 24 saat dolmadan donanım probleminden makina down.

Yani bugün yaşadığımız sorun sangi sadece "ihmal" gibi görünüyor. Network problemi olsa, altyapımız bu kadar deriz, aşırı sistem kaynağı tüketiminden down olsa, cloudumuz yok deriz.

Ama şu anda benim yaşadığım sorunda ne networkün etkisi var ne de cloud olmamasının gibi (cloud'un tam çalışma şeklini bilmiyorum, edindiğin fikre göre konuşuyorum). Şu anda yaşadığım sorunun tek nedeni "ihmal" gibi ve bu ihmali yapan piyasada "çok iyi" denilen bir firma ise, işi biraz ciddiye almayan millet gibiyiz sanki.
Yaşadığınız sorun hakkında net bilgim olmadığı için yorum yapamıyorum fakat sizinki biraz şanssızlık da olmuş gibi görünüyor eğer donanımsal bir sorunsa. Yoksa aynı sunucuyu hostgator ya da başka yerden de kiralasanız bozulacak olsa bozulur, üretici aynı çünkü. Firmanın ihmali vb.. bilgim bulunmadığı için malesef birşey diyemiyorum. Sadece Türk firmalarıyla ve şartlarıyla ilgili açıklama yapmak istedim. Türkiye'de çok sayıda verimerkezi var ve verimerkezlerinin kiraladığı sunucu sayısı oldukça fazla. Kiraladığınız ilk günden donanım bozuluyorsa buna şanssızlık diyebilirim. Ama dediğim gibi işin arka yüzünü bilemediğim için birşey diyememekteyim.