e_trader adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tesekkür ederim Oppon, öncelikle senin girisimci ögrenmeyi seven ve fikirler üretmeye calisan bir arkadas oldugunu gözlemledim.Bu yeteneklerin cok güzel.

Yanliz bu proje konusunda kilit nokta iste senin bu partnerli Yt kanalindan 1000 gösterim basina ne kadar kazanabilecegin sorusunun cevabini gördükten sonra aydinlanacak..Bu cevabi bende daha bilemiyorum.

Senin bu yaptigin sistemin adi reklamcilikta arbitrage derler..Daha ucuza aldigin 1000 gösterimi daha pahaliya baska bir kuruma satmak..Bunu deneyen cok oldu eger basarabilirsen belirli bir para elde edebilirsin ama , senin bu teorikteki sistemin gercekte denemeden anlasilmaz.Bazen satin aldigin trafik (sen 1000 ziyaretci aldin diyelim ve onun parasini verdin ) senin videolarinin gösterimini sayan kurumda , 1000 olarak gözükmeyebilir..genelde arbitrage da genel sorun budur, teorikte tutar ama gercek denemede kar getirmez..

Bi dene bakalim, umarim gönlünce olur , olmazsada biraz tecrübe kazanirsin, dedigin gibi icin rahat eder..
anladım.Hayırlısıyla başaracağımı düşünüyorum bakalım . mesela komedi,tarih,gibi her kategoriden sadece 1 sayfayla anlasır.günlük yükleyeceği videoları bana göndermesini ister. sistemdede hangi videodan ne kadar kazandıysam fot oçeker adama gonderır parasını öderim. umarım yapabilirim. Farklı bir fikir daha var o yüzden 1 -2 abimle daha görüşücem yarın forumdan. tamam diyen çıkarsa iyi olacak sanırım . site işleriyle vs ugrastıysanız reklam işlerinden anlıyorsanız pm atarmısnı e-trader hocam