Aslında sorunun cevabı çok basit hostgator un kullandığı reseller sunucuları cloud hosting şeklindedir.En düşük reseller makinesinde 96 Gb ram ve 16 çekirdek 32 ghz den az olmayan işlemcileri görebilirsiniz.Kesinti olmamasının sebebi ise yedekli çalışmasıdır.Disklerden işlemcilerden sunuculardan 1 tanesi yansa bile direk 2.sunucu devreye girer.5 Yılda 10 dakika kapanmamasın sebebi budur.Türkiyede Bulut hizmeti yada cloud cluster hizmetleri daha 1 yıldır satılan birşey ve altyapısı kuvvetli bulut teknolojisini yapan 1 elin parmağını geçmeyecek firma vardır. 3 Sunucu birleştirip bulut yapıyorum diyenleri kastetmiyorum.
Dedicated sunucu almışsınız lakin 8 Gb ram 5 k bir flashoyun sitesi için çokda yeterli bir ram değil hele 8 çekirdek işlemcili İ7 tarzında ise xeon işlemci değil desktop işlemci ise hiç konuşmaya bile gerek yok yani 1 gün dayanması bile güzel

Ek olarak siteniz oyun kelimesinde 1 .sayfadaysa mutlaka ddos botnet juno tarzı saldırı yapmaya çalışan kişiler vardır.Yoksada bir süre sonra oluşur kimse 1 sayfadakileri sevmez :P Kısacası size tavsiyem Hostgatordan 25 dolara hizmet alıyorsanız ek olarak bir 25 dolarlık bir paket daha alıp sadece oyun sitenizi orada barındırmanızdır.Gerçi swf dosyalara bir çok firma barındırmaya artık müshade etmiyor hostgatorda izin vermeyebilir bellir bir Mb yada gb dan sonra.
İllaki TR lokasyon olarak hizmet almak istiyorsanız PM ile geri dönüş yapın size bir kaçtane bulut teknolojisi işi yapan firmalar ile tanıştırayım.
İşlemci kısmı haricinde gerisine katlıyorum.