AlperA. adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sitenizin linkini verip, "arkadaslar googledana rama ile gelin, bir iki sayfa gecin, sonra adsense'e tiklayin" dan hic farki olmayip, "adsense kardesligi" adi altinda acilan ve sonu husran ile biten; daha sonrasinda "adsense haksiz yere banladi, yardimmm" diye acilan konu sahipleri gibi olma yolunda basarili bir proje olur tahminimce...

Acikcasi basarilar dilemek istemiyorum, cunku kimsenin basarisiz olmasini istemiyorum.
eyvallah hocam ama mesela böyle dsunmenızdekı gerekce nedır , adsense gibi tıklama yok ki bunun ucunda , facebook sayfa sahipleri ile %50 kar ortaklıgı olarak dusunebılırsınız . sadece seçenek 2 üzerinden konusalım .

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:43:55 -->-> Daha önceki mesaj 20:42:13 --

seçenek 1 olmayacagı anlasıldıgı için kaldırıldı. Seçenek 2 den konusalım arkadaslar

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:16:52 -->-> Daha önceki mesaj 20:43:55 --

konuya her baktıgımda 25 kişi okuyor ama yorum yapan yok , yorumlarınızı düşüncelerinizi bekliyorum arkadaslar