Oppon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
peki Muslera06 Abi seçenek 2 deki facebook olayı olmaz mı ? hem izlenmede alacağı düşüncesindeyim. ve bir gün 100 diğer gün 100k değilde sürekli çalışacağın sayfa portföyü belli olursa inanıyorum ki sabit izlenme olacaktır. mesela 500k beğenili 5 sayfa ile çalısıp günde 50k izlenme alıyorum diyelim. sorun yapmaz diye dusunuyorum haksız mıyım ?.
Secenek 2 olur evet,hergun duzenli sekilde gonderilecek izlenim hitleri ile bu is olur.Facebook sayfanda varsa 500k-1M abonen ve attigin videolari izlettirebiliyorsan tabikide olur.Bu yasak degil,yada aldatmaca degil sonucta,video'nu izlettiriyorsun.Ama bu isi yapacaksan,yabanci face sayfasi ile yapacaksin.Hem oranlari yuksek,hemde yabanci face gucunu youtube'nin her alaninda etkili olarak kullanabilirsin.

Bu dediklerin cok buyuk kazanclar getirecek isler ama cok saglam bir partnerli network lazim,herseyi ile ilgilendigin bi face sayfan lazim.Olmayacak is degil yani.Ben henuz hic bir kanalim icin ister yerli ister yabanci face gucunu kullanmadim ama kullanan arkadaslardan duyduklarim gorduklerim,yerli kanallarda dahi iyi para aldiklari.Nasil kullanacaginin mantigini bilmek onemli.
Dikkatimi ceken diger nokta ise,yerli face abonlerinden alinann gosterimlere cok para vermiyor normal kanallar icin adsense.Eger face gucu olan arkadasar,Yabanci face abonesi +yuksek izlenim+Saglam network ile bu isi yaparlarsa,cok iyi paralar alabilirler.