moonly adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yanlış anlamazsan 180 günlük bir çok yerde free lisans var. kvm varsa kurabilirsin ücretsiz
zaten sorun kvm de . kvm kısıtlı format atma yok . format atmak için upgrade yapılması lazım upgrade yapmak için ödeme yapamıyorum

7x24NET adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ATM kartı ile otomatik ödemelerde ve onların manuel olarak çekmeye çalıştığı ödemelerde başarısız oluyor.

Bu durum başıma gelmişti ve sıkıntıyı kredi kartı ile aşmıştım, daha sonraları ise ATM kartı ile panelden yaptığım ödemelerde, 3D Secure ile güvenlik kodunu girerek sonraki ödemeleri yapabilmiştim.

Burada ise, şu ana kadar ki yardımlarınız için teşekkür ederim, ödemeyi çekmede yine başarısız olduk. Hesapta yeterli para olduğundan emin olduktan sonra tekrar deneyebiliriz, ayrıca bankanızla iletişime geçerek de konu hakkında görüşmek isteyebilirsiniz. der.

Mümkünse kredi kartı ile veya sanal kart ile işlem yapın.
sanal karttan çekemiyorlar zaten hocam kredi kartımda yok . acaba ne yapabilirim ? ilk sunucuyu alırken otomatik zaten 3d ödeme yaptım ama ekstra iş için parayı nasıl çekecekler ? adamlara 3d çekmelerini söylesem yapalar mı hocam ?