Şimdi çok saygıdeğer abilerim ve ablalarım kardeşlerim . Yeni Bir proje ile karşınıza geldim lütfen bilmediğim noktalarda aydınlatırsanız çok sevinirim.

ÖNCELİKLE BELİRTEYİM PARTNER OLUNCA TIK DEĞİL İZLENME BAŞI PARA ALIYORSUNUZ SANIRIM. 1000 İZLENME 2$. TIK ALMAZSIN TARZINDA BİR OLAY YOK YANİ. LÜTFEN SONUNA KADAR OKUYUN SEÇENEK 2 ÇOK MANTIKLI

Projemi kısaca anlatmaya çalışayım.
seçenek 1 olmayacapı anlasıldıgı ıcın kaldırıldı. Seçenek 2 mantıklı geliyor ama

SEÇENEK 2:

Facebook sayfa sahipleri ile anlaşılacak,1000 gösterim 1$ olacak şekilde hit gönderecekler.Kimin e kadar gönderdiğini anlamak için herkesin bit.ly veya farklı hit gösteren yerlerden ayrı linkler alınacak ve her sayfaya farklı link verilecek. Aynı videoyu 2 kişi izletse bile linkin fotoğrafı kullanıcıya gönderilecek.

1000 gösterim 1$ şeklinde komedi,tarih,aşk vs her sayfayla anlaşma yapılabilir düşüncesindeyim.

Aynı videoyu kimin kaç kez izlettiği sorununu da geçtiğimize göre ben bu işin olabileceğini düşünüyorum partnerlik sisteminden para alındıkça ödemeler yapılacak diye düşünüyorum. Yürümez mi dersiniz ? bence çok akla yatkın. Profesyonel abilerimden cevap beklıyorum mesela : MusLeRa06 gibi telefonu vs olan varsa muslera abimin konuya davet ederseniz çok sevinirim. linki istediğin yerde paylaş 1000 izlenmeye 1$ vereyim sana diyorum günde sayfana 10 video mu atacaksın. bir gün önceden linklerini vs gönder index vs atıp telifi atlatayım , ertesi gün mailine linkleri göndereyim sen gün içinde videolarını paylaş , izlenme başı paranı kazan ?

youtube ile ilgilenmeyen sayfa sahiplerine 1000 izlenme 1$ şeklinde birşey söylesem kimse hayır demz diye dusunuyorum

Eğer Projemin Hayata Geçmeisne Yardımcı Olursanız Çok Sevinicem , Gerekli Olanları Yazıyorum Belki Yardımcı Olmak isteyen Olur. İstediğim Para değil eğer bu proje ilk denemeden sağ çıkarsa denemeden kazandığım parayı yardımcı olanlara dağıtacağım zaten.

1-Partnerlik alınmış bir kanal
2-Facebook sayfası olan ya da hit gönderebilen bi abimiz
3-Bunları yapıp partner şirket paramızı verirse
ya yardımcı olanlarla ortak çalışırız ya da paralarını öderiz sorun değil.
öğrenci olmam sebebiyle çok param yok , partnerlik kanalı 100tl , hit gönderebilecek bi mecram yok. eğer destek olalım ne olur ki derseniz çok duacınız olurum . teşekkürler şimdiden tekrar.