yanlış anlamayın ama bir kaç ingilizce cümle dökmek ile o videolar izlenip tutsaydı şuanda Pakistan ve Hindistan işi ellerine alırlardı inanın bana 20$ vericem diyim 20 video çektirirm ama izleyenler aksağandan dolayı pek zevk alacağını düşünmüyorum kaldı ki ingilizce altyazı pek tutmaz çünki bu oyunları ayak parmakları ile oynayabilen anlatanlar var youtube'da
Videoları kendiniz çekiceksiniz, webcam görüntünüz videonun köşesinde olacak, kalkıp 100 farklı kelime (faklı diyorum dikkat ederseniz, 100 farklı kelime. toplamda 100 değil her kelime farklı, istediğin kadar kullan, sadece 100 unique kelime diyorum.) konuşacaksınız ama ne bir ilginçlik, ne bir öğretici olay olucak sonra da bekleyeceksiniz ki insanlar sizi takip etsin. Etmezler evet onlara değişik bir şey sunmuyorsunuz. Sizin 20 dolara çektiririm dediğiniz videolarda izleyiciyi bağlayan bir sıcaklık, bir eğlence yada bir bilgi kırıntısı yoksa tabi ki izlenmez. Ayrıca bir çok saçmasapan videosu olan kanallar var. Adam konuşmuyor sadece görüntü var. Ya da oyun videolarında görüntüsünün yanında çok kötü ingilizce konuşanlar var ama onbinlerce izlenmiş ve takipçileri de var. Burada olay konuşmanız değil daha çok. Yaptığınız işte ne kadar iyi olduğunuz ve sunduğunuz servisin karşıdakileri tatmin edip etmeyeceği. Bu bir makale işi değil ki yazılanlar, söylenenler ön planda olsun. Video işi bu. Görüntü daha çok ön planda.
Altyazı olayına gelecek olursak, denemediğimiz için bir şey diyemeyeceğim. Bu bir fikir zaten. Ki ben bir video izlerken eğer altyazı seçeneği var ise kesinlikle altyazıyı açıp öyle izliyorum. Alışkanlık. Denersem de başarılı olup olmadığını bildiririm zaten.
Saygılar