AldenMaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
  • Telefonlarını 7 gündür günde 3 kez arıyorum 1 kez açtılar, onda da telefondan destek yok dediler kapattılar. Allah razı olsun. (7/24 destek diyorlar)
  • Ticketlara 12 saattan önce cevap verilmez. Verilse de soruya soruyla cevap verilir. Sanki biz oyalamaya çalıştığını anlamıyoruz.
  • İnternet siteniz kafanıza göre kapatılır, size bir mailmiş telefonmuş gerek yok böyle şeylere. Gir bak siten açık mı kapalı mı kardeşim!
  • Uptime oranları %99,99 falan değil. 7 gün test edildi %95,22

Çalışılacak firma kesinlikle değil.
Bazı kısımlara katılıyorum katıldığım kısımlar.

+ İnternet siteniz kafanıza göre kapatılır, size bir mailmiş telefonmuş gerek yok böyle şeylere. Gir bak siten açık mı kapalı mı kardeşim!

Çok fazla garip nedenden dolayı kesinti yaşıyoruz. Misal benim sunucumda bulunan bir sitenin sürekli cpu aşması nedeniyle sitem rahat 5 defa kapanmıştır ve yaklaşık her kesintide 5 saat kapalı kalmıştır. Sunucu taşıma veya birleştirme gibi nedenlerle de 2 defa kapanmıştır. Bu gibi sorunlar devam ediyor.

Ekstra bir rahatsızlığım misal bir mesaj atıp sorununuzu ilettiniz. Sorunun neden kaynaklandığını tekrar olup olmayacağı hakkında bilgiyi veya detaylı açıklamayı hiç bir zaman yapmıyorlar. Verdikleri tek cevap

+ Sorununuz çözülmüştür.

Tamam da sitem neden kapandı, nasıl çözüldü, tekrar olacak mı bunları sorduğunuzda yanıt alamıyorsunuz klasik yine aynı cevap geliyor.

Not 2: Pek çok firmayla çalıştım bu küçük sorunları da aşarlarsa bence çok iyi firmalar. Yaklaşık galiba 3 yıldır çalışıyorum kendileriyle bir 3 yıl daha çalışırım. Firmanın hakkını yememek için bunu da eklemek istedim.