uCinar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaptığım yazıyı düzgün okuyun önce. Burada yapılan ne olursa olsun haksızlık. Siz film sitelerinde adsense görmeyi kabul ediyorsanız lafım yok. Bir kural varsa adsense'de herkes için işlemeli. Clickpoint falan hikaye olmalı.
Ya güzel kardeşim benim anlamadığım olay nedir biliyor musunuz? Kendiniz benzeri hareketleri yapınca hiç bir problem yok, ama başkası yapınca "ovvvvvvv, aboooooo, emeklerim haram olsunn huuu" şeklinde garip garip tepkiler.

Güzel kardeşim diyorsun ki; "film sitesinde adsense çıkamaz, hiledir hurdadır". Peki sorması ayıp, film sitesinin o filmleri yayınlaması hak mıdır? Ya da senin evinde kullandığın pc'deki windows işletim sistemini ve diğer programlarını lisanssız kullanman hak mıdır? Haydi bütün hepsini es geç buradaki satış başlığında sattığın karadayi * tk sitesindeki karadayı dizisini yayınlaman hukuki de, çıkan reklamlar mı hukuksuz? Ya da beleş verilen tk domain'leri alıp da forum içerisinde para ile satmaya kalkman çok mu ahlaki?

Lütfen, rica ediyorum önce kendi kapınızın önünü temizleyin. Sonra başkasının derdine düşün.

Kendiniz her türlü illegal hareketi sergileyip de, başkasına "hırsız" demeniz kusura bakmayın ama hiç ahlaki değildir.

Yes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben aylık 25.000 liralık reklam giderini orda burda yayınlansın ve sizin gibi zihniyetler sömürsün diye harcamıyorum kusura bakma varsa sana ve senin gii zihniyetlere geçen 1 kuruş hakkım haram olsun.
Yukarıdaki cümlelerim sizin içinde geçerlidir arkadaşım. Kendinizin facebook hesapları ile yapmış olduğu manipülasyonları neden es geçiyorsunuz? 25 bin TL'lik reklam yayınladığınızı ispat edebilir misiniz? Veya o seo işlemleri esnasında yapmış olduğunuz manipülasyonlar çok mu hakkani? Kendiniz bir şeyleri sömürürken sesleriniz neden çıkmıyor?

Kendiniz 265 sayfalık doktora tezinizi Fransızca'ya çevirtmek için 1500 TL ücret ödemeyi vaad ederken. Karşılığında Uzman ve Yeminli Tercüman olma şartını koşabiliyorsunuz. En aşağı 6-7 bin TL'ye mal olacak bir işi 1500 TL gibi bir rakama yaptırmaya çalışmak, üstelik teknik bir tercüme ise bu fiyatın daha da yukarı çıkacağını göz önüne alırsak sizin sömürünüzü ne yapacağız? Doktora tezi yapıyorsunuz ama dil bilginiz yeterli değilmiş. Bu durumda bu tezli sunumunuz da hakkani değildir.

Tabi sizler yapınca problem yok. Bol kepçeden insanlara hakaret edip, beddua etmek marifet değildir.

Lütfen, rica ediyorum önce kendi kapınızın önünü temizleyin. Sonra başkasının derdine düşün.