Merhabalar ,
www.cetinbilisim.net internet adresimin temasını değiştirmeyi düşünüyorum , bu konu ile ilgili R10 üzerinde çalışma yapan arkadaşlardan başka da güvenebileceğim bir yer bilmiyorum
Aradığım temada , özellikle olmasını istediğim bir kaç özellik var arkadaşlar.Bu veya buna yakın özellikleri bulunan tema sahipleri yazarlarsa sevinirim.
Tema Rengi : Mavi - Beyaz renkleri olursa sevinirim. ( Gri - Turuncu da olabilir )
Tema Sayfaları : 1 Adet anasayfa , 1 Adet banka hesap bilgileri için sayfa , 1 adet ürün sayfası , 1 adet açıklama yazısı için sayfa olmak üzere toplam 4 sayfa yeterli olacaktır.
Anasayfa da slider ve duyuru bölümü olursa sevinirim. ( Olmasa da olur ) Fiyat Aralığı : 50 - 150 TL arasında aramaktayım. Ancak 150 TL ' nin üzerindeki çalışmalarınızı da yazabilirsiniz.
Tasarım Dili : CSS ' ye dökülmüş olursa sevinirim. .png tasarım almayı düşünmüyorum.
NOT : Temaya uygun müşteri paneli için ek ücret verebilirim. Eğer temanızda temaya uygun müşteri paneliniz bulunuyorsa bunu da belirtirseniz sevinirim.
Bu bölümde bu tür konular açmak yasak ise , konumu yönetimin silmesini arz ederim.
Saygılarımla..
Serhat ÇETİN