1.0.9 işlemi sonrası yönetim panelindeki hangi sayfaya girsem
http://ww2.proticaret.net/?folio=7POYGN0G2 gibi bir adrese yönleniyor sayfa.
site ayarlarındaki adres doğru. webconfigdeki doğru. ama yaptığım araşatırmalar ile hiçbir sonuca ulaşamadım.
her güncelleme sonrası problem yaşıyorum. sadece bende mi oluyor bu sorunlar anlamadım.
yönlendirme konusunda yardımcı olursanız sevinirim.
Geçici bir problemdi, Şuanda hiç bir problem yoktur.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:13:22 -->-> Daha önceki mesaj 12:11:40 --
Merhaba,
Şöyle bir problem var. Siteme XML Entegrasyonla gelen ürünlerin siparişte detayı görünmüyor. Yani hangi ürün satılmış bu görünmüyor. Daha önce böyle bir hatayla karşılaşmışmıydınız? Nerde hata olabilir acaba? Diğer kendi ürünlerimizde bir sıkıntı yok onların detayı görünüyor. Fakat XML ile çektiğimiz ürünlerden sipariş geldiğinde ürünün ne adı ne kodu hiç birşey görünmüyor.
Daha önce bu şekilde bir hatayla karşılaşmadık ancak
info@proticaret.org adresimize mail atarsanız. Resimli bir şekilde destek ekibimiz inceleyecektir.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:14:41 -->-> Daha önceki mesaj 12:13:22 --
Davet sistemimiz çalışmamaktadır. Diğer çıkacak olan versiyonlarımız da bu modül kaldırılacaktır.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:16:03 -->-> Daha önceki mesaj 12:14:41 --
Sadece internet explorer 10 da sorun oluyor dosyaları hangisini yeniden yüklenerek düzeltebiliriz
Söylediğiniz problem tarayıcıyla alakalı bir problem değildir. Sql script dosyanız tam yüklenmemiştir. Sql script çalıştırdığınız zaman ülke-şehir-ilçe bölümleri otomatik olarak sitenize entegre olmaktadır. Kurulum hatası yapmış olabilirsiniz. Tekrardan kurulum yaparsanız probleminiz çözülecektir.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:18:15 -->-> Daha önceki mesaj 12:16:03 --
@imaster hocam bir problem ile alakalı pm atmıştım size dönüş beklenmektedir
Cevap verilmiştir.