bayrambayram gel evladım kaç para verdiysen ben sana paranı vericem harçlık olarak adam sana demişki güzel kardeşim bak cpu kullanımın yüksek şu kullandığın script bi kaç ayarlama yapta dengele demiş sende dengelememişsin adamda ne yapmış sana yol vermiş he deseydinki abicim biz senle çalışamıyoruz mümkünse kullandığım kadarını yada benim bi host alıcağım kadar bir kısmını yollasan işimi görsem mutlaka sana olumlu bir cevap gelicekti he gelmeseydi şu söylediklerimi yazıpta şikayet konusu açsaydın herkes senin tarafında olurdu sen uzlaşma denen şeyi bilirmisin hani insanlar konuşa konuşa hayvanlarda koklaşa koklaşa
şimdi bazı bilinçsiz arkadaşları görüyorum ya ver savcılığa cart curt güzel kardeşim elinize mahkemeden bi kağıt parçası geldiğinde savcı önünde ifade verdiğinizde iyi ve hoş birşeymi sanıyorsunuz kendinizi kurtlar vadisindemi sanıyorsunuz
not : bu arada onofis sayın meslek taşım bu kişilerle daha fazla muhattap olmayıp direk bir suç duyurusu açarak bundan sonra r10 net firmanızın karalanmamasını istiyorsanız dilekçe yazıp savcılığa verin sonrada buradan iletişime geçin olay tamamdır
https://www.r10.net/iletisim.htm