kbasali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben hala araştırma ve analiz konusunda ısrarcıyım.
Ben çok şey ögrendim seomoz.org'den. Çok fazla pratik yapmışlığımda yok seo konusunda 2-3 tane paralı iş yapmışımdır onlarında hakkından geldim.
(zaten aman aman zorlu kelimelerde değildi)

Ben bildiklerimi okuyarak ve analiz yaparak ögrendim ama bu sektör'de bir yapı taşı, veya uzman filan olmadığım için çok fazla ısrarcı olamayacam.

Ama bildiklerini uygulamadığın sürece bir değeri yoktur tabiki.
Araştırma ve analizleri, pratiğe dökmekten çekinme bas gitsin

Şimdi daha yeni bir olayı anlatıcam.

22 Ocak güncellemesinde bazı şeylerin değiştiğini fark ettim.

10 sektörden 100'e yakın site inceledim ve iki şey çok açık gözüme çarptı. Hemen bunu bir boş domainde deniyim dedim. Bir baktım şu anda en popüler olan 3 sektörel kelimeden birine sahip olan bir tane domainim boşta duruyor. Dur dedim ben şu gözlemlerimi ve analizlerimi şu domainde deniyim bakalım ne olacak ?
Tabiri caiz ise ya tutarsa... Tutacağından % 90 emindim ancak % 10'da olsa patlama payı vardı.

Neyse 2 gün fazla değil site ile ilgilendim, siteyi açtım, gözlemlediklerimi uyguladım bir baktım 3 gün sonra site yok..4. gün oldu site yine yok. 5. gün bir baktım site 7. sayfadan girmiş Dur dedim 2. gözlemlediğim olayı da deniyim şunda..1 hafta geçti çat site geldi 2 sayfaya oturdu Malum sektörel olduğu içinde Whois bilgilerinden bilgilerime ulaşanlardan telefon ve mailler gelmeye başladı. Sakın yanlış anlamayın. Şu anda site için 12.000 TL ve aylık kiralamak isteyenler içinde aylık 2.500 TL istiyorum. ( Sakın sen neden yapmıyorsun demeyim anladığım bir sektör değil )

Yani demek istediğim kormadan basın bilgi ve gözlemlerinizi..Siteniz gümm diye patlayabilir ancak hiç ummadığınız bir anda çok fazla değer de kazanabilir.

Bu site hiç aklımda yoktu, daha da uzun süre açmazdım ama boş diye domain bastım gittim 22 Ocak güncellemesi bana yaradı yalan yok