GelecekZaman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
işin sırrı; pr değeri yüksek domain düştüğü anda reglemek satın almak.

domain adreslerini konuya ekleyin veya domainlerin arşivden kayıtlarına bakın.
Dediğiniz Doğru ama Backlink Sayıları Çok Az Değil Mi

cihanleanne adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ya anlamadığım nedir bu H..link nerde satılıyor bu? yoksa kendinmi temin ediyon bide nedir bu pr takıntısı herkezde ben anlamıyom bu seo işinden ama bir domain aldım 10 içerik girdim 2 ay oldu alalı pr 5 olmuş e ne anlam ifade ediyorki pr 5 i ilk 500 bile değilki ilk 20 de olsun ama pr 0 olsa şu h...link faydası nedir beyler kurumsal siteler bunlarlamı yola çıktı yoksa markalaşarakmı
Pagerank takıntım yok ama pagerank yanlış hatırlamıyorsam indexlendirmeyi hızlandırır o yüzden

Reklamege adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Linkin hacklinki osu busu yok link linktir. Haclink fayda sağlarmı en babasını sağlar, zararı nerede olusur milletin sitesine izini olmadan link eklendiği için farkedenler bu linkleri kaldırır zararı burada baslar aynı kalkan ölçüde eklenmeye devam edilirse sıkıntı olmaz hacklinkten ben sandbox yedim ve bunu hacklinkten dolayı yediğini ispatlayabilen varsa söyle gelsin. Pr8 pr9 bunları hacklinksiz yapamazsın mümkün değil imkansızzz.

Not: Buradaki yazdığımdan milletin emek verdiği sitelerini hackleyip link basın anlamında değil. Sadece pr8 pr9 nasıl oluyor saçma sapan siteler onun bir yolu budur buda bir realitedir hacklink basmadan pr8 pr9 yapamazsın. Ayrıca sandbox diye bişe yok artık googlede kelime filtre cezaları veya direkt banned. Siz hala sandboxta kalmıssınız.
Kelimeler Değişsede İşlem Aynı Google Algoritmasını değiştiriyor kelimeleri aynı bırakıyor.. direct banned ile sandbox arasında bir fark göremiyorum..

Carrera adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sanırım bana ait olan sitelerden bahsediyorsunuz güncellemeye 1 ay kala çalışmalara başladım diyebilirim
Çalışmaların en az 100 katını yaptım. Birçok Siteden Backlink Aldım. Pr8 Sitelerden Birçok Siteden Aldım ama Olmadı. Senin Siten mi Bilmiyorum Bu Arada..

xtr4q adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam artık eskisi gibi PR önemli degil ( Bizzat kendim denedim )

Örnegin benim sitem PR2 fakat aynı kelimede rakiplerim var PR6 siteler. Ben onlardan öndeyim.

Artık hem PR hemde kaliteli içerik önemlidir. Örnegin ben kaliteli ve hitli PR3 siteyi kalitesiz PR9 siteleye tercih ederim.
Doğru diyorsunuz indexlendirmeyi hızlandırmak için şart ama

cankutay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sitelerin hic birini göremedim ben
Siteleri Gizledim. Çünkü Arkadaşlar Link Satışı Yapıyor Sitelerden

bilgicinitr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hack e falan bulaşma onlar geçici ve kısa sürede sandbox a girersin.
Aynen Katılıyorum. hacklink güncellemenin yaklaştığında kasacaksın güncellemede PR6-7-8 olabiliyor.

Reklamege adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her hangi bir siteyi pr8 yapmak çok zor değil. Bunun yolu hacklink, sosyal medya paylasımları bas linki bitti. Google'nin servislerinden en kolay manupule edilen servisi pr değeridir.
Sitenin kendi sıralamasınada hiç bir faydası yoktur. Sadece rankı yüksek olan sitenin bir baska sitey önermesi önemi var bukadar. Takılmayın yani pr değerlerine
eğer sitenizden link satan birisi değilseniz veya amacınız pr li site sitelerden link satıp para kazanmak ise amacınız ozaman pr kasmak mantılı olabilir; veya paravan sitelerinizden ana sitenize link çıkısı yapıyorsanız paravanlar içinde pr kasılabilinir.

Teşekkürler..