Alıntı
e_trader Nickli Üyeden Alıntı
Hocam bi anlasamadik ya ben ziyaretcinin miktari sayisi, yada adsense kazanci konusunda garanti istemiyorum.Sadece bu sistem ile cpa dan degilde adsensden kazandiginiz da oldu ise bunun görüntülerini merak etmistik (bunun sebebide adsense hesabinin banlanma tehlikesine karsi, yani adsensini güvenle bu kanala baglayip , sizin sistemden gelen tiklarla para kazanan arkadaslardan (yada sizden) örnek ekran görüntüleri soruyoruz ki, bu sistem banlatmaz diye emin olucaz..saygilar.
selim5051 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O zaman sana verebileceğim cevap şudur.

Bildiğin gibi aldığımız videolar kopya videolardır.ve bunların hiç bir garantisi yoktur.
Bu yüzden size 3 kereye kadar tekrar yükleme garantisi veriyorum.Varsın hesap 1 ay sonra banlansın.Bizim için önemli olan adsense kazancı ise ilelebet devam edecektir..
Yaa arkadasim ben mi Türkce konusmuyorum, sana Youtube kanalinin banlanmasini /kapatilmasini mi soruyorum.? Milletin göz nuru adsense hesabi banlanirsa diyorum? ona da mi 1 ayda banlanirsa banlansin diyorsun? Gidip yt kanalini bux PTC yada trafic exchange sitesine koyarsan sonrada adsense hesabi banlanirsa bunu diyorum (trafigi bildirmedigin icin) !!!