BRAVO SANA TEBRİK EDERİM.olayı hemen çözmüşsün..bizim ülkemizde senin gibi insanlar yoğunlukta olduğu için aslında yadırgamamakta lazım,herkesın bır mesleği var ,benimde var ,seninde vardır,elbetteki sanatçıya gerekli değeri vermek lazım,ama ben makinacıyım,makinacıyada aynı değer verilmeli..neden diye sorarsan,ben bu mesleğe yıllarımı vermişim sabahlara kadar çalıştığımı çok bilirim..insanları kendinizden daha üst seviyelerde görmenızın nedenı nedır acaba?ayrıca eğitim durumu olarak ben hülya avşardan 4-5 gömlek dahada yukardaysam bu eleşltirimdede sonuna kadar haklıyım..neyse sen ona gereken değeri vermeyi düşünürken ver,kimse verme demiyor ama bunu yaparkende kendini 2.3.sınıf insan olarak görme ve kendinden utanma bence..düşüncelerine hiç bir anlam veremedim..
Asıl sen ve sen gibileri kendinizi 2.3. sınıfda görme korkusu/endişesi ile öyle yorumlar yapıyorsunuz. Hülya hanım ile ben aynı değerdeyim sen ve senin gibi asosyalizm tutkunları aynı değil. Benim yazılarımın manasını anlaman için daha çok gömlek giymen de gerekir.