Ne demek istediğimi anlamadığını düşünerek açıklıyorum. Doping olayı sıradan bir vaka değildir. Ve daha önceden çeşitli oyunlarla gündeme gelmiş bir şubenin vakasıdır. Alevli toplar, flaş haberler, son dakikalar nerede?
Nerden öğrendin konusuna gelince; haddini bil, terbiyesizlik yapma, uyuşturucu kullanmakla itham etmek ne demek? Terbiyesizliğin bu kadarı!
TCK125'e göre suç işliyorsun!
Uyuşturucu kullanmakla itham eden kim ? Benim çok ot çeken, uyuşturucu kullanan, içki içen arkadaşlarım var, beraberde takılıyoruz çoğu zaman. Ama Allah'a şükür ne bunları ne de herhangi bir çeşit içki kullanmışlığım yok. Sen nasıl anlamak istiyorsan öyle anlıyorsun ona bişey diyemem
Sende benim ne demek istediğimi anlamamışsın demekki bak....
He bu arada, sen şimdi reportta etmişsindir mesajımı, eğer birazdan ban falan yersek şaşırmam, daha öncede yaptığın bişeydi sonuçta.. Alışkınız yani problem yok.. Tercih hakkını bizden yana kullancak bi moderatör arkadaşımız yok bizim malesef

( Bu mesajımı yanlış anlamasın yönetici arkadaşlar, bana bizzat gelen özel mesaja istinaden yazdım bunu. Bişey bilmeden konuşmuyoruz yani.. Kullanılan cümle aynen bu tarzdı, tercih hakkımı bu yönde kullandım.)
Neyse hadi eyvallah