Merhaba,

Hepsiburada.com üzerinden aldığım Dell Inspiron 5110 notebook satma kararı aldım şu anda hala tarafımdan kullanılmaktadır. Cihazda en ufak bir hasar yoktur. Cihaz çok temiz kullanılmıştır en ufak cizik yoktur.

Ben cihazı 2.173,84 TL aldım yalnız tabi bu fiyata satmak artık mümkün değil ondan dolayı bende umarım güzel bir fiyata ihtiyacı olan bir arkadaşımıza gider diyorum. Cantasınıda yanında hediye olarak göndericem onada sanırım 50 Tl civarında bir ödeme yapmıştım hiç şüpheniz olmasın.

Ürün Özellikleri ve Açıklamaları
İşlemci : Intel Core i7-2670QM (2.20 Ghz, 6MB, Quad Core)
Yonga Seti :
Ekran Tipi : 15.6'' WLED 1366 X 768
Bellek : 8192 MB (4096 MB + 4096 MB) DDR3 RAM, 2 Adet bellek yuvası, Azami 8GB bellek desteği
Sabit Disk : 750 GB SATA (5400 rpm)
Ekran Kartı : NVIDIA GeForce GT 525M 1GB
Ses Kartı : Tümleşik ses kartı, Dahili Stereo hoparlörler
Optik Sürücü : 8x DVD+/-RW
Ağ Kartı : Tümleşik 10/100 BASE-T Ethernet ***
Kablosuz İletişim : 802.11 b/g/n Bluetooth kablosuz ağ iletişimi
Batarya : 6 hücreli Lityum-İyon (Li-Ion) pil
Genişleme : Kart okuyucu
Giriş / Çıkış : 2 x USB3.0, 1 x USB2.0&eSata, 1 x HDMI, 1 x VGA, 1 x RJ45, 1 x Kulaklık çıkışı, 1 x Mikrofon girişi
İşletim Sistemi : Windows 7 Home Premium
Klavye / Fare : Q Türkçe Klavye, Touchpad
Boyutlar / Ağırlık : 2,40 Kg
Dahili Web Kamerası : Var
Garanti : 2 Yıl

Aklımda ki fiyatları ekledim yinede buradan belirtmek isterim. Satış fiyatı olarak 1850 TL düşünmekteyim inanın bu tutarda pazarlık payı vardır elimden geleni yaparım hiç merak etmeyin cihazı alan hiç pişman olmayacak bundan emin olabilirsiniz. Pazarlık ve aklınızda ki sorular için benimle özel mesajdan iletişime geçebilirsiniz.

Not: Kredi kartı ile almak istenirse sanalpazar üzerinde anlaşılan fiyatın üzerine %5 komisyon eklenir ve ilan acılır ödemeden sonra gerekli işlemler başlatılabilir. Bilginize

İyi Çalışmalar Dilerim