G_i_X_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konu baştan başa hatalı. Neyi eleştiriyorsunuz allah aşkına? Hülya Avşarın söylediği o sözler gerçekci olsa bile sizin söylediğiniz gibi olsun varsayalım; Sen buraya yorum yazdığına göre bilgisayar başında para kazanan muhtemel birisin. Hülya Avşar ise senin yaşından çok sanata ömrünü adamış birisi. Onunla kendini aynı keseye koymaya utanmıyormusun? Bundan gocunman gerekirse aynı keseye koyduğun için olması gerekir. Sanata, Sanatcıya saygı göstermen gerekirken kendini "aşağılık" biri olarak görmen senin pazifize ve kendi egoların için yapmayacağın şey yok anlamına geliyor.

Buradaki reklam kendi kitlesine hitap ediyor. Benim kızdığım nokta 40 yıllık Hülya Avşarı dünkü reklam yıldızı sanmanız. Eleştiri yapanlar sizler sosyal fobi, asosyalizm tutkunları olmasaydınız ziraa bu reklama ne eleştiri yapar ne kızardınız. Biraz gezin dolaşın belki bir gün Hülya Avşar ile aynı masada yemek yersiniz ve onun nasıl bir zarif bayan olduğunu görürsünüz. O zaman o reklamı açıp tekrar izlediğinizde söylediklerimden bir şeyler anlayabilirisiniz. Kompleksinize yenilip böyle saçma sapan konular ile uğraşmayın derim.
BRAVO SANA TEBRİK EDERİM.olayı hemen çözmüşsün..bizim ülkemizde senin gibi insanlar yoğunlukta olduğu için aslında yadırgamamakta lazım,herkesın bır mesleği var ,benimde var ,seninde vardır,elbetteki sanatçıya gerekli değeri vermek lazım,ama ben makinacıyım,makinacıyada aynı değer verilmeli..neden diye sorarsan,ben bu mesleğe yıllarımı vermişim sabahlara kadar çalıştığımı çok bilirim..insanları kendinizden daha üst seviyelerde görmenızın nedenı nedır acaba?ayrıca eğitim durumu olarak ben hülya avşardan 4-5 gömlek dahada yukardaysam bu eleşltirimdede sonuna kadar haklıyım..neyse sen ona gereken değeri vermeyi düşünürken ver,kimse verme demiyor ama bunu yaparkende kendini 2.3.sınıf insan olarak görme ve kendinden utanma bence..düşüncelerine hiç bir anlam veremedim..