futbolda bu kadar para dönerken,bizim futbolcumuz yapmaz etmez diyenlere ancak gülüyorum ben.herkes tuttugu takımdaki yöneticilerin,oyuncuların son derece düzgün insanlar oldugunu düşünür,onları öyle görmek ister ama bi ömür yanında oldugumuz insanları dahi tanıyamazken tvde gördügümüz bi adamı ölümüne savunmak,ben yaparım o yapmaz demek bana garip geliyor ben fenerliyim,her zamanda söylerim,aziz şike yapmıştır,yapıyordur,yapıcaktır.ama bu demek degildir ki türkiyede tek şikeye bulaşan adam aziz yıldırımdır.bu adam tek başına mı şike yapıyor? bagzıları büyük olaya karışır,bagzıları küçük işler çevirir ama bu işin içerisinde olupda kıyısından köşesindende olsa bu olaya karışmayan yoktur.italyada daha önce neler yaşandı.milan,juve şikeye karışıyorda fener,bjk,gs,trabzon neden karışmasın?kimse kusura bakmasın ama ben hiçbi zaman bizim ligimizde şike yok demedim,aslada demem çünkü daha öncede olmuştur,bundan sonrada olacaktır.yıllardır almanyada şike var şikenin kralı orda dendi ama bi sanırım ispat edilemedi.ortaya çıksada ögrensek,orada kimler parayı vurmuş