bayrambayram adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben senin ailenden herhangi bi bireye küfür etsem senin ağırına gidince öyle bi yanının olduğunumu gösterecek bize ? Ben lafı bitirdikçe sen açıyorsun kelime cambazı olabilirsin bu bi yetenek ama bu senin haklı olduğunu göstermez.
Küfür olarak olayı algılayıp beyin yapını ortaya koyduğun için teşekkür ederim. Bu tarz durumlar karşıdaki insanın algı ve karakterdeki basitliğinin göstergesidir.

Küfür etmek insanlar ile konuşabilme yetisine sahip olamamış cahil insanların yaşam olgusudur.

Sen eğer benim tezimi çürütebilecek kapasitedeysen basit örnekler ile işin içinden sıyrılmaya çalışma. Varsa o kadar kapasiten benim kendimi savunduğum tezlerimi çürüt bende susayım.

Kör cehalet çirkefleştirir insanı, aynı senin benim emek verdiğim markama yaptığın gibi, hemde haksız yere.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 04:24:21 -->-> Daha önceki mesaj 04:20:42 --

Her lafa verecek bir cevabım var lakin, bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye

Mevlana Celaleddin-i Rumi

Ben Mevlana' nın bu sözünden sonra burada sadece konuyu uzun bulupta kısaca soru sorunların cevaplarını yanıtlarım senin gibileride muhattap almam. Bundan sonrasını hukuk halledecek.