sinan3 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
vay be o kadar da tavsiye ediliyor r10 da. tuhaf.
Tuhaf değil Sinan Bey. Dediğim gibi iyi yorum almamızın tek sebebi bu tarz insanları sistemimizde barındırmamızdır. Kendilerinin bize davrandıkları gibi davranıncada hemen şikayet açarlar iftira atarlar. Hele hele sikayetvar.com daki bir kullanıcının bize telefonda ettiği küfürün, mail ile gönderdiği küfürlerin haddi hesabı yok.

Varsın onlardan kazanacağımız para eksik olsun sistem iyi kullanıcılar kalsın. Biz nasıl olsa ispatları ile herşeyi ortaya koyuyoruz onlar sadece boş laflar ile karalama yapmaya çalışıyorlar. Kanıma dokunan tek kızdığım nokta bu. Bu dünyanın birde öteki tarafı orada nasıl hesap verecekler çok merak ediyorum.

Zaten kendini bilmezler kendi ağızlarıyla kendi yazdıklarını çürütüyorlar. Müşteriye ispatı ile gösteriyoruz hala daha sizde sorun var diyor yok böyle bir terbiyesizlik.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 03:09:17 -->-> Daha önceki mesaj 03:05:41 --

bayrambayram adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kaliteli hizmet (: Gece gece güldürdüğünüz için teşekkür ederim.
Sen ilk önce yaptığın işe hakim ol ondan sonra yorum yap. Sen benim gönderdiğim ispatı çürütebiliyor musun ! HAYIR. Ne yapıyorsun onun yerine bize çamur atıyorsun. Benim seviyeme eriş ondan sonra beni eleştir.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 03:12:07 -->-> Daha önceki mesaj 03:09:17 --

Sabırda bir yere arkadaşlar kusura bakmayın bu tarz samimiyetsiz insanlara karşı hiç tahammülüm yok. Yarın ilk işim bu kişi hakkında hukuki süreçleri başlatmak olacaktır. Kimse kimsenin emeğine bilip bilmeden laf söyleyemez, söylüyorsada her türlü cezasını çekmeyi göze almıştır hukuki olarak.