Hakkımızda yüzlerce iyi yorumun olmasındaki tek sebep müşteriliğini bilmez müşterileri sistemimizde tutmayarak kaliteli hizmet almak isteyenlerin önünü açmamızdır. Bu sebeple hakkımızda 2-3 kötü niyetli kullanıcının yorum yapması çok normaldir.
Bayram isimli kullanıcınında bir söylediği bir söylediğini tutmuyor, hem bu işten anlamıyorsunuz diyor hemde bize diyor ki ben anlamam bu işten. Anlamıyorsan nasıl yorum yapabiliyorsun bizim işimize hakim olup olmadığımıza işte bu gerçekten çok ilginç + onofis gibi bir yerde telefonları abim yok diye yanıtlıyorlarmış diye iftira atılıyor bu da çok komik tarafı.
Ben bayram isimli kullanıcıya neden hesabın kapandığına dair ispatı gerekçesini sundum. Sessizliğimizde bir yere kadar dayanır ondan sonrasında bizde müşteriye bize davrandığı gibi davranırız. Kendinize nasıl davranılmasını istiyorsanız karşınızdakine o şekilde davranın. Kimse kimseyi ödediği para ile satın alamaz.
Bayram isimli kullanıcı sistemi sömürdü bende diğer kullanıcılarımı korumak zorundayım bu kadar basit. Bunun üstüne yapılan iftiraları kulak arkasıda etmem hakkım neyse ararım.