Yigit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
mesaj atanlara pm yağdırıyorsunuz msn veriyorsunuz geliyoruz stok yok diyorsunuz başka gün yazıyoruz cevap atmıyorsunuz başka gün yazıyorum aleyküm selamın arkası gelmiyor anlamadım siz bu işi yapıyormusunuz yapmıyormusunuz ? şu kategoride sorumluluk sahibi esnaf ruhlu bir insan göremedim ...
her kez haklı usta ben can sıkıntısı oluştugunu biliyorum ve özür diliyorum bu konudaki herkesten ama stok olmadıgı ilk sayfada yazıyor buna ragmen stok varmı diye benim pm kutum günlük doluyor ve cevap vermeye yetişemiyorum
stok fazlası oluştugunda ben zaten konuyu kendim upluyorum ve kaç adet oldugunu ilk mesajıma editliyorum heleki bu aralar cogu gün hiç reklam acamadıgım günler oluyor ve istemedigim halde ön ödeme yapan arkadaşlar mevcut acabildigim reklamlarda onlara gidiyor reklam acan arkadaşların cogunun benim durumumda oldugunada eminim ve sizinde haklı oldugunuzu sizin yerinize kendimi koyarak görüyorum ama elden bişey gelmiyor

yarattıgım can sıkıntıları ve cevap veremedigim arkadaşların hepsinden özür diliyorum tekrar ve ekliyorum su an reklam stogum yok