benim mutlu olma yada olmama gibi bir durumum yok. Ayrıca şimdiye kadar, hiç yorum yapmadım firma hakkında. Parasını verdim hizmette aldım. Banlanma konusuna karşı değilim. Sedat Tekin arkaşımız yukarıda yazmış "banlanınca problemler düzeldi mi?" Benim kızdığım nokta 10 günlük ban. Aslında oda konu değil ya. Adam zaten forumda, sadece izleyeci olan benim gibi eski üyeler bile adamın sadece bir mesajından direk, a adam burdaymış zaten bile diye biliyorsak yöneticilerin gözünden kaçması, şüphe uyandırıyor.
Ayrıca forumda mesajlarını takip ettiğim nadir kişilerden birinin bu şekilde (yönetici olmasını geçerek - yönetici olmadan öncede takip ediyordum) yorum yapması ve yorumlarıyla birçok şeyi öğrendiğim birisinin, zat'ın 10 günlük banı kalkınca ve iki üyeliğinde aktif olarak kullanıldığında ne yapacağını merak etmiyor değilim
10 gün ban süresini, bu bölüm yetkisi olan kategori moderatörü belirledi neden 10 gün olduğunu bende anlayamadım konunun son durumu hakkında net bilgim olmadığı için moderatör arkadaşın tavsiyesine dayanarak işlem yapıldı.
Diğer üyelikle ilgili araştırma yapalım, öyle bir durum söz konusuysa gerekli işlem yapılacaktır.
Konu dışı hakkımdaki düşünceleriniz için teşekkür ederim