Yeter artık bunalttınız insanı ya!
YAPAN ADAM BU DEDİKLERİNİZİ BİLMİYOR MU NİYE BUNU YAZIP SAÇMA YERLERE SÜRÜKLÜYORSUNUZ KONUYU HER SEFERİNDE
Oh içki için namaz kılmayın hacca gitmeyin zekat vermeyin (genelleme yapıyorum) sonra da başkasına öğüt vererek vicdanınızı rahatlatıp o muhteşem müslüman duruşunuzdan(!) taviz vermeyin. Artık gına geldi cidden şu forumdaki sorulan soruya böyle cevap verme olayından.
Ağır şakirt tespit edildi.
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim lütfen konu tartışma ortamına dönmesin herkezin inancı yaşantısı kendi içindir sonuçta birbirimizi kırmayalım dinen bir rahatsızlığım zaten bulunmamakta açıkca söylemek istemiyordum Türkiyenin genel durumu yüzünden ama konu tartışmaya gitmesin diye belirteyim.
Benim herhangi bir inancım ya da mensubu olduğum bir din bulunmamakta(Ateistim) o yüzden dinen bir sakıncası yok benim için dövme yaptırmanın.
Dini fikirlerini paylaşan herkese ve dinine de saygı duyarım sonuçta kişi inancı yönünden fikrini belirtmiş. hepinize tekrar teşekkür ediyorum
Hocam sen kafanda bişey tasarlarsan dövmeciye anlat üstün körü. çiz bi sayfaya amatörce, onlar profesyonel bi tasarım çıkartır. tabi sağlam bi dövmeci lazım
anladım ama işte asıl sorun şu aklımdaki veya ölümsüzleştirmek istediğim şeylerin resmini çıkaramıyorum. ya da benim düşüncem yeterli değil bu konuda