felix59 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ne bu kamera şakası falan mı? bu kadar müşteri zarar görmüş siz adamı banlamışsınız. Üstelik 10 günlük! Sakın ondan yana olduğumu sanmayın. Adam hala burada!

Bu da yeni nicki hostried. Nereden mi o olduğunu anladım. Burada şikayet konusuna mesaj yazmış. Yazdığı mesajlara baktım. Bu çıktı hemde yeni! whois çekince kim çıktı dersiniz? Takibi ki de Mustafa Kalır
Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam markası olan nethostingi satmaya çalışmıştı. Bu kadar ayrıntının yanında sadece adapazarı yazması, ve marka şikayet konusuna yazması bile banlanması için yeterli.

Kaldı ki şu an multi süresiz üyelikten banlanması gerekiyor sanırım. Bu şekil konuları görünce insanın içine ister istemez acaba 'ağır abilerden desteği varmı?' diye geçirmeden edemiyor.

NOT: Eleştirim ağır gelmiş olabilir, AMA bu adamın konularına yazmamaya gayret gösterdim. Benim de zamanında hostingim vardı. Taşıdığım halde hostu silmemiş, ve sunucu hacklenince sitem hacklenmiş gibi gözüktü!
İnsanları mutlu etmek gerçekten zor, banlı değilken niye banlamıyorsunuz bu üyeyi bizi mağdur etti mağduriyetlerde giderilmiyor dendi, banlayıncada niye banlıyorsunuz diyorsunuz, banı açıkken mağduriyetleri giderdiyse niye bu konu sayfa sayfa devam ediyor?

Evet üyenin ağır abilerden desteği var, torpilli olunca banlanıyorlar, torpil olmayınca banlanmıyorlar, severken öldürüyoruz böyleyiz biz