Hocam uzak dur derken çokmu tehlikeli ilk defa köpek besleyecekler için.
o olay ilk besleme ile veya hayvanın cinsi ile alakalı değil bana göre. benim ilk köpeğim pitbull'du ciddi anlamda 4 yıl baktığım bir köpekti. sütten düştü annesinin altından alıp getirdim 4 yaşına kadarda baktım bugun halk üzerinde pitbull bilmeyen yoktur ama işte olay aslında öle değil hayvanı eğitiş tarzınızla doğru orantılıdır. siz hayvana " tut şunu ısır " komutunu öretirseniz o köpek vahşi olur yada siz o hayvanı karanlık bir ortamda büyütüp yemeklerine acı katarsanız o hayvan ciddi anlamda saldırgan olur. düşünsenize sizi bi odaya kapatmışlar 1 ay zifiri karanlık sonra dışarı çıkartıyorlar gün yüzü görüyorsunuz nereye gidiceğinizi ne yapıcağınızı şaşırmazmısınız ? bu olayda bununla doğru orantılıdır. ben köpeği öle bir yetiştirdim ki saf kan pitbulldu dükkanın içinde serbest geziyordu. aşıları tamdı her 1-2 ayda bir veterinere götürüp kontrollerini yaptırıyordum sağlık karnesi herşeyi vardı. dışarı çıkarttığımda köpek benimle aynı adımları atıyor yanımdan ayrılmıyordu sokak köpekleri havlıyordu kenardan köşeden umrunda bile olmuyordu. demek istediğim hayvanı bakmanızla alakalı bir durumdur tehlikeli olup olmaması. daha sonra annemin rahatsızlığından ötürü köpeği başkasına vermek zorunda kaldım şuan kim bilir nerde ama ayrılmasıda çok zor oluyor